Buketkoc Seni öyle iyi anlıyorum ki üst üste 2 kimyasal geçirdim sonraki ay dış gebelik çok yıprandım peş peşe olunca bunlar ameliyattan sonra ara verdim doktor hemen deneyebilirsin dedi ama cesaret edemedim birkaç tane doktora gittim her gittiğim doktor rahim filmi istedi baskada sorun görünmüyor diyip durdular devlette çektirmek istemedim anestezi yok diye özelde çekerim dedim bu süre zarfında korundum. Bir türlü rahim filmi de çektiremedim araya bişeyler girdi aklımda gram bebek ve hamilelik düşüncesi yok nasılsa tek tüplüyüm kalamam vs vs sonra reglim gecikti evde test yaptım negatif çıktı kan vereyim birde iyice emin olayım dedim e nabıza bile bakmadım doktorun yanına gittm doktor da negatif dedi aradan 1 2 hafta geçti hala regl olmadım sağlık ocağında kan ve idrar verdm ayrıca beta da baktırdım beta 27 bin çıktı doktora gittim kese olmuş şok oldum şuan bşraz riskli dönemdeyim kanamalar ve lekelenmeler oluyor diye ama olsun yiyecek ekmeği varsa kalır benimle bn tedbirin ilaçlar alıyorum doktorumu dinliyorm gerisi takdiri ilahi bu Rabbimin bir mucizesi sizde içinizi ferah tutun hiç ummadığınız anda rabbim bahçenizi çiçeklendirir inşallah 💐 Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve sıhhatli şekilde…