mervehepuyar Defnezumramom tabiki sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama ilk bebek daha çok merak ediyorum
Defnezumramom mervehepuyar ayrıntılı haftan gelmiiş nerdeyse sabret en iyisi o kesin sonuç veriyor çünkü böyle olunca kafa karışıklığı oluyor çünkü
Fatmauzun_ fatsfats-92 ben 17 de ogrendım sonra dureklı degısıyordu perınatolojı bıle yanıldı erkrk cıktı 25 haftalık net ogrendım
mervehepuyar Defnezumramom aslında bugün gittiğim doktor ayrıntılı ultrason içindi yapmadı daha 18 haftalık diye normal baktı o söyledi erkek diye
Defnezumramom mervehepuyar bu haftalar genelde doğru olur ama erken gitmişsin ayrıntılıya 21. Haftaya gün verdiler bana mesela
mervehepuyar Defnezumramom evet banada sonra 20 haftadan sonra gel dedi normal baktı yarın sabah özele gidicem orda belli olur diye düşünüyorum
Defnezumramom mervehepuyar devlette mi baktılardı özele gitmek daha mantıklı o zaman üstün körü bakmaz en azından ilk çocukta devlette böyle ikilemler çok oluyor
mervehepuyar Defnezumramom evet devletti kesin erkek dedi ama2 3 dakika baktı geçti yarın özele gidicem ikilemde kaldık en iyisi özel
2pembikeller1 mervehepuyar bilmiyorum ki sizin de zor ve belirsiz durum. Benimde öyle ama sizin kafa karıştırıcı😂 yine kendi doktorunuza bi gidin bakın. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
mervehepuyar 2pembikeller1 evet ben yarın direk özele kendi doktoruma 4 hafta sonra gidicem dayanamam😅