Htc03003 Doğru ölçüm yapan şeker cihazı bilgisi olan var mı eczaneden aldım ama vivachek adında üst üste iki defa ölçüm yapıyorum farklı çıkıyor
Pembesarelle2 Htc03003 Lifechek marka kullanıyorum hem şeker aletini hemde tansiyon aletini gayet memnunum doğru sonuçluyor 🌸
cLearQueen Htc03003 zaten hicbir cihazda art arda olcum ayni sonucu vermez canım mumkum degil… benim ust uste en fazla 3 birim oynuyor. Parmagi deliyorum ilk kanı siliyorum stribi makinaya takiyorum 2.kanı okutuyorum
tatlibebegim_ Htc03003 iğneli kısım banada 1 ay gider dediler yanındaki strip tek kullanımlık yani tekrar aynı şeyle ölçemezsin size içindeki iğneden bahsetmişlerdir benimde aynı marka bana öyle dediler
CeylanAk tatlibebegim_ yok cnm iğneyide değiştiriyordum netten baktığım kadarıyla sadece kendim kullandığım için üçüncü ölçümden sonrada atabilirmişim meğerse 😂
Symstf Şu ana kadar gittim endokrinoloji ve dahiliye doktorları hep accu-check marka önerdiler araştırmalarıma göre de hem kullananlar memnun hem de sonuçları doğruymuş. Bende alıcam bu markayı