Aslaninannesi_ Annebebek000 ben erkeğe hamileyim ilk 3 ay kustum 😀😀 kız bunlar hurafe herkeste farklı
Annebebek000 Aslaninannesi_ bunye meselesi gercekden de ama insan yine de merak ediyor 🤣🤣fazla merakda iyi degil ama neysr aramizda🤣🤣
Nrrrry Aslaninannesi_ bende aynı şekilde kızlarımda asla ne miğde bulantısı nede kusma yaşamadım ama bunda çok kötü geçti her bünye cinsiyete farklı tepki veriyor bence
Annebebek000 Aslaninannesi_ kese bugun goruldu Sagdan bakinca sag sol alakasi var mi diye bi soruyum dedim 🌸
Nrrrry Annebebek000 üçüncü gebeliğim doktor soldan yumurtlamışsın dedi cinsiyeti erkek ama hep erkek sağ yumurtadan olur diyorlardı bana yani hepsi hurafe
Annebebek000 Nrrrry bende hamile kaldigim ay sag tarafimm cok agriyorduu bildim sag tarafdan yumurta atildiginii Doktorda bugun sagdan bakinca dogrulamis oldumm Sizin bebislerin 3 de ayni cinsiyet mii 2 farkli 1 farklimi
Aslaninannesi_ Nrrrry aynen canım deli gibi tatlı yedim 3 ay 3 aydan sonra turşu yedim çok değişik yani
Annebebek000 Nrrrry 2 kiziniz 1 oglunuz var galiba Allah bagislasiin kizlar solda erkek sag da mi olusdu sizdee
Alone Annebebek000 erkeklerde hiç bulantım olmadı çok rahattım. Ama Kızlar doğurana kadar kusturuyor beni