basakc36 Kızlar ben çatı muayenesi olamadım korkumdan canım çok yandı ve kendi istediğimle sezaryen olacağım. Var mı kendi isteğiyle sezaryen olacak olan
aden026 basakc36 Çarşamba günü kontrole gittik biz de çatı muayenesi yapılacaktı yani yapıldı aslında ama çok fazla kendimi kastım zorlandım… Doktorum catinda dar zaten dedi ama biraz isteğe bağlı gibi oldu benimde :( başarabilirim diye düşünmüştüm ama dayanamadım.. bu durum biraz üzdü beni ama sağlıklı gelsinde bebislerimiz doğum şekline hiç takılmıyordum fakat psikolojik ve çevre etkisi sanırım kötü hissettirdi beni de…
Momtsy basakc36 ben 1 Ekime sezeryan tarihi aldım en azından ne yaşacağımı biliyorum normalde başıma ne gelcek hem acısı çekemem dedim 😌
gaydirigubbakcemilem basakc36 daha yolun yarısına gelmedik 14. Haftadayız ama ilkim zorunlu sezaryendi bu da öyle olucak 🤭
basakc36 numix Bende öyleyim canım kasmaya riske atmaya hiç gerek yok. Bebişin pozisyonu nasıl şu an anne karnında
basakc36 aden026 ay canım bende öyle ben doğru düzgün baktıramadım bile o kadar kötü etkilendim ki. Doktor riske atmaya gerek yok dedi bende zaten asla bidaha o çatı muayenesi olayına giremem çok etkilendim o yüzden sezaryen istedim. Kesinlikle doğum şeklinin önemi yok sağlıkla gelsin miniklerrr 💗
aden026 basakc36 kesinlikle 🤍 odadan çıkınca çok ağladım, başaramadım, yapamadım diye… ama napalim, denedim en azından.. elimden daha fazlası gelmedi o yüzden üzmek asla yookk kendimizi.. Sağlıklaa gelsinde bebeklerimiz dediginiz gibi🥰
meryemefem basakc36 isteğe bağlı yapıyorlar mı kızımda istemiştim herhangi bir sorun yoksa anne ve bebek hayatı tehlikeye girmediği müddetçe zorunlu olmadıkça yapmıyoruz demişti
Ilkaymom basakc36 ben 😂 21 ekime gün aldık. İki hafta önce acilde sancım var diye alttan muayene ettiler. O zaman tanıştım o acıyla 🥲 zaten başından beri sezaryen düşünüyordum o günden sonra da kesinleşti benim için 😂
basakc36 Ilkaymom Bende öyle oldum 😂 doktor istersen tekrar deneriz dedi ama o kadar kötü etkilendim ki anlatamam. Sezaryen istiyorum günde aldık 🙏
Fidan_Aylin22 basakc36 ilk dogumumda bende çatı muayinesi olmayayım deye sezaryen gunj aldim sonra baktık bebek ters doktor sen zaten sezeryan olacakmışsın dedi ve sezeryan oldugum için mutluyum
basakc36 Fidan_Aylin22 oh mis. Aslında önemi yok doğum şeklinin ama bazı insanlar hâlâ bu ayrımı yapamıyor. İlla vajinal doğum olsun diye direten çok insan var. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah