Birminik1 Kızlar nasıl gidiyor hamilelik, dünden beri ben aşağı kısımda baskı ağrı hissediyorum, yürüyemiyorum resmen adım atınca çatı agrim oluyor, hiç biseye halim yok hep uzanmak istiyorum, sizlerde durumlar nasıl doğum için gün alan varmı 😊
Ilkaymom Birminik1 35+6’dan selamlar 😂 kasık ağrısı mide yanması bel ağrısı hepsini yaşıyordum ta ki haftasonu hasta olana kadar. Doktora gittim bronşit olmuşum öksürmekten geceleri hiç uyuyamıyorum tıkanıyorum. Öteki ağrıları acıları unuttum resmen 🥲 21 ekime gün aldık biz. Umarım o zamana kadar öksürüğüm geçer. Şimdi bile zorlanıyorum sezaryenlıyken öksürmeyi düşünmek bile istemiyorum 😫
Birminik1 Ilkaymom benim ilk gebeliğimde 37de doğum yapmıştım sancılar dolayısıyla suanda korkuyorum sancım gelirse diye pazartesi kontrolüm var en geç 38+0da olmasını istiyorum inşalah kabul eder devlet Hastanesi çünkü:( acil bise olursa kendi doktoruma denk gelememekten korkuyorum
Ilkaymom Birminik1 ilk gebelikte sezaryense ikinciyi daha erken alıyorlar diye biliyorum bence çok bekletmezler zaten ☺️
Htccndn 35+6 dan selam bel ağrısı kasık ağrısı rahime baskı hazımsızlık mide bulantısı şuan herşey yaşıyorum 😂 hiç halim yok bugün gerçekten dünyadan bıkmışım gibi hissediyorum bugün çişe gitmeyi hiç demiyorum bile lavabodan çıkamıyorum 😂 öyle işte ☺️
Ecekrk Htccndn bel ve kaşık ağrılarım geçti benim Allah’a şükür önceden baya vardı ama şimdi sırt ağrım mide yanmam heleki geceleri tuvalet ihtiyacım bitmiyorsa bitmiyor gündüz 1 gidiyorsam tuvalete gece uyumadan önce 5 uyku arasında 10 gidiyorum 😂
Birminik1 Ilkaymom oyle mii ilk defa duydum inşalah öyledir çünkü ne fiziksel ne duygusal olarak hiç iyi değilim, bir an önce kavuşmak istiyorum:( hamilelik çok zor geliyor
Htccndn Birminik1 aynen bugün öyle oldu hiç birşey yapasım yok yemek yapmam lazım şuan ona bile eriniyorum 😂