Momtsy Kızlar bebeğimin kafa çevresi 38 haftalık karın çevresi 36 haftalık çıkıyor kilosu 3.100 gram doktor biraz minyon bebek dedi böyle olan varmı bana çok geride gibi geldi ölçümleri 😞
melektb Momtsy Kız benim oğlan doğdu 3200 40 haftalikken senin daha 1 hafta varmış ayrıca sağlığı yerindeyse hiç kafana takma ayrıca kilosu da gayet iyi 2 kilo doğan bebekler var doğunca hızlı toparlar allahın izniyle
ekimannesi_ Momtsy benimde aynı 2 hafta geri karın cevresi baya uzun zamandir.. doktor o yüzden 38+2 yani 1 ekime tarih verdi sezaryen icin. Minyon bebis olacak dendi ben kendim zaten 1950 dogmusum😀 kilosuda 2700lerdeydi bu hafta
Momtsy Mervealya1992 acaba bi sıkıntısı mı var gelişmiyor doktor söylemiyor diye kafaya taktım 2 haftadır aynı boyutta
Mervealya1992 Momtsy damarlarında beslenmesınd skntk yoktur plesentada falan olsa soylerdi sen yne baska doktorada gıdeblrsn
rumeysa_1c Momtsy aslında bebeklerimizde bizim birer minyatürlerimiz siz mesela minyonsaniz eşiniz minyonsa atıyorum o da küçük olur doktor korkacak bişey olsa söylerdi emin ol