susam_18 arsveuras evet gerçekten oğlum yaramaz bir çocuk değil diğer çocuklara baktığımda😅 ve bebekkende uykusu güzeldi anne karnında belliydi sakin olduğu. İnşallah sizde de öyle olur🥰
-lavinia- susam_18 Arel ismini ben de düşünmüştüm fakat eşim yine kulp buldu beğenmedi 😂 İbranice kökenli Arielden geliyor vs dedi
susam_18 -lavinia- Arielden geldiğini hiç bilmiyordum. Anlamını sadece temiz dürüst kimse olarak biliyorum😀 iki ismi var zaten oğlumun Muhammed Arel🥰
Ggulce emel16 emin misiniz? 😅 geleneklerimiz çok çok güzel tabiki keşke bu kadar hızlı değişmese ama maalesef istemesek de değişiyor :) herkesin kendi tercihi dediğiniz gibi 😊
emel16 Ggulce yok yok gerçekten ama tabi bundan 50 100 yıl sonra olur bu kadar marjinallik hevesiyle devam edersek:) hayırlısı :)
KubraaT @-lavinia- Benim bebeğim de erkek ben de daha karar veremedim 🥹 bunlar benim not ettiklerim [ ] Barlas- kahraman/savaşçı [ ] Batur - kahraman yiğit [ ] Bartu: En eski Türk hanlarından birisinin adı [ ] Giray- eski hükümdar prensi [ ] Karan-kahraman [ ] Karin- yakın/nail olan [ ] Doruk [ ] Utkan: Zafer kazanmış, muzaffer. 2. Şerefli, onurlu soydan gelen. [ ] Uraz: Talih, şans.