gulcingulcin Kızlar sezaryen doğum sonrası korse önerisi olan var mı?Daha önce alıp kullanmış olanlar yazarsa çok sevinirim.Bu ikinci gebeliğim.İlk gebeliğimde korse almamıştım göbeğim baya kalmıştı
gaydirigubbakcemilem gulcingulcin ben temiz bir örtüyle bağladım karnımı korse kullanmadım. Hiç göbeğimde kalmadı. Sıkabildiğim kadar sıkıyordum daha rahat etmiştim
Meleklerin_annesi_003 gulcingulcin trendyolda doğum sonrası korseler var onlardan alabilirsin ama termalli yada tayt olarak alma dikişler enfeksiyon kapa bilir Allah korusun
ebztepe gulcingulcin ilk hamileliğimde Yamuna almıştım kendimi iyi hissedince kullanmaya başlamıştım. Çok memnundum bir daha almaya düşünüyorum
Meleklerin_annesi_003 Ben aldım ama kullanmadım ertesi gün taktım ağrı yaptı dayanamadım çıkardım doktorda önermiyorum dikişler patlar deyince sonradan da takmadım ama bu doğumumdan 1 hafta sonra çok sıkı olamıcak şekilde takıcam
gaydirigubbakcemilem gulcingulcin ilk ayağa kalktığımda hemşire bağlayalım daha rahat yürürsün korse gibi canını acıtmaz korkma demişti. Gerçektende daha rahat yürümüştüm. İstediğim gibide ayarlayabildiğim için çok rahat etmiştim
Zelihapekr Benim bi hafta sonra ayakta kalınca bel ağrım olmuştu. Kilot gibi korselerden almıştım lastikli gibi bel ağrıma iyi geldi. Dikişlerime de zarar vermedi.