Zeynep2929 Böyle birşey yaşayan oldu mu nasıl öğrendiniz hikayeniz nedir kaç gün gecikmeyle öğrendiniz? Regl 6, gün gecikti hala gelmedi adet söktürücü içtim yine yok
E_Duha Zeynep2929 geç döllenmeyim ama geç döllenme öyle anlaşılmaz canım mesela sat 13.01 di ultrasonda bebek 20.01 olarak görününce doktorum geç döllenme olmuş dedi .
Fidan_Aylin22 Zeynep2929 benim son adetim mayısın 9u ama hamileliyimi mayısın 21 sinde öyrendim ondan önce yapdıgım butun testler neqativdi şimdi 18 +1haftalık hamileyim ama 20+1 olmam gerekirdi 2hafda geç döllenme ama gelişimi qayet yolunda çok şükür
orkidemm_ Zeynep2929 ben adetimin 9. Günün de öğrendim gecikmemin şimdilik beta artışı takibindeyim ileriki zamanlar da artık o hafta vs muhabbeti olur ama şu var benim ki yüksek ihtimal geç döllenme doktor öyle dedi çünkü pcosdan ötürü
myangelson Zeynep2929 evet geç döllenme ile hamile kadim Nisan’da adet olmuştum en son temmuzda hamile olduğumu öğrendim doktorlar adet tarihimi 12 Haziran olarak guncelledi
Zeynep2929 Fidan_Aylin22 bu sekilxe nasıl geç döllenme oluyor ki son adet oldugunuz ay içerisinde ogrenmissiniz gebeligi
Fidan_Aylin22 Zeynep2929 son adetum 11gun gecikdikden sonra test pozitiv oldu ondan önce hep 1cizgiydu
Seyma63_ orkidemm_ ben 4 gün önce test yaptım negatifti ama 2 gündür geçti olmadım mide bulantısı ve aşırı derece bel ağrım var test yapsam mı acaba
Seyma63_ orkidemm_ pazartesi yaparım anca canım kaynanam gildeyim eczane uzak eve gidince evde yaparım
Seyma63_ orkidemm_ inşallah vardır görümceme söyledim gidip alıp gelirse yaparım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay 2 gün geçti
neslsah-1 Seyma63_ hakkında hayırlısı olsun canm rabbim gönlündeki neyse onu nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻😊