Tulayy1 Ben İnegölde aritmiye gidiyorum muayne 1000 TL doğum ücretini bilmiyorm tam olarak bursa ve civarı ne kadar acaba gidenler bir yazabilirmi
Mucizeayla Tulayy1 Medical Park op. Drlar 1500 muayene doğum en son Ağustosta 30 du Eylül’de zam gelecekti kaç oldu bilmiyorum Jimer op.dr 1500 muayene doğum 35 bin
clpa Tulayy1 Nilüfer Doruk Dr. Ayşenur Kaya’ya gidiyorum.. 1800 ₺ fiyatı indirimimiz var 1575 ₺ ödüyoruz. Duyduğum kadarıyla 50 bin normal doğum demişler tanıdığa ben doğurana kadar 70 ₺ olursa şaşırmam 🫨
Lilya25 Burcu__ arkadaşımda riskliydi özlem başak üstünyurta gitti çok memnun kaldı detaycı titiz bi doktor
Tulayy1 Burcu__ bnm o tarfla ilgili bir bilgm yok açıkçası cnm bn yanlış yönlendirmis gb olmayaym ama hastane olarak jimer ve pembe mavi iyi diye biliyorm bursada bide doruk
Yusufipek1525 Muayne icin Gizem yildirima gidiyorum çok memnunum lotus plazada ücreti 1600 doğumda nilüfer dorukta dusunuyorum doktor ayri hastane ayri Fiyat şimdilik bildiğim kadariyla 15 hastane 15 dr ücreti.