Ilayda_3546 Kızlar göğsüm ağrıyodu artık dayanamayıp ovmaya başladığımda çok az bir şekilde bir nokta kadar bı süt gibi bişey aktı ne alma geliyo🤔 Bat 5-6 ekim gibi buarada
Aylaa123 Ilayda_3546 prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir hamilelik olduğunu sanmıyorum gögüsler hemen süt salgılamıyor
-angel34 Ilayda_3546 bende de sıvı geliyor hormonum normal sadece kist var doktor vajinal akıntı kadar normal dedi bazı kadınlarda oluyormuş ve ben hiç doğum yapmadım hamile kalmadım
Bibebek_2kedi Ilayda_3546 benimde hiç çocuğum yok ve 2 yıla yakındır 2 göğsümdende sıkınca akıyor doktora göründüm kan testi ve prolaktin değerlerine baktı kan testim normal prolaktinde 23 çıktı yani oda normal bi sorun yok demişti doktor sende bi görün istersen ama
anonim001 Prolaktin hormonun yüksek olabilir hormon testi vermelisin, gebelikte zaten bukadar erken başlamıyor bu sıvı veya süt gelmesi canım, Aynı problem bendede var ordan biliyorum prolaktinim yüksek sıkmaya calısırsam şeffaf veya beyazımsı sıvı gelıyor
Aylaa123 Ilayda_3546 yani yüksekliği yada düşüklüğü bazı sağlık sorunlarını getirenilir adet düzensizliği vajinal kuruluk adet kanamasında fazla artış kilo alımı vs yumurta kalitesini felanda düşürebiliyor daha detaylı bilgiyi doktordan alabilirsiniz kan verin varsa öyle birşey çıkar ama sebebi başkada olabilir illa odur diyemiyorum süt hormonu çünkü öyle tahmin ettim