gaydirigubbakcemilem Srp53 kızımda 20 kilo aldım şuan ikinciye hamileyim hiç kilo almadım henüz 14. Haftaya girdik
Ebbruc Srp53 bence çok iyi , hiç dert etme kiloyu . Ben şuan çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Kilom görünmüyo 1.70 boyundayım 65 kiloyum şuan ideal kiloma ulaştım ama bebek varken zor oluyo cidden
Srp53 yigitinannesiiiii yemeden almamıştır herhalde 36 kiloyu 😀 tabii ki bünyeden bünyeye farklılık vardır da mesela ben bu haftaya 1 kiloyla geldim öyle 30lu kilolarla bitirecek olsam bi 10 falan almış olur muydum şimdiye. Aslında ben kendi kilomu merak ediyorum 😆ama buradakiler ne bilsin onu 😆
yigitinannesiiiii Srp53 ben de öyle 15. Haftaya kadar biraz iştahsızlığım vardı kusuyordum felan 1 kilo verdim hatta 15 ten sonra aldım az az alarak gittim hep bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok
yigitinannesiiiii Srp53 bide kilo alımı biraz son haftalarda dsha çok oluyor hem bebekte hem annede ama bu yine değişir tabi ben aldığım kiloyu son 2 ayda almışımdır
Srp53 Nevrie değil mi. Benim yengem 35 kilo almıştı valla istemesen de alıyorsun ya falan diyordu 3-4 sene önce sonra bir gördüm makarnanın yanında da makarna yiyor. Sonra onla alakası yok alıyorsun diyor kız travma oldu bende yeminle.
aden026 Srp53 evet orası öyle, zaten bebişim şuan 3300 u geçti. Doğum sonrası gider büyük kısmı diye düşünüyorum ama tatlıya meyveye biraz dikkat etmem lazım şeker açısından o tedirgin ediyor beni
Srp53 yigitinannesiiiii bebişte bir sorun yok şu anlık bakalım inşallah öyle 20lerle falan kapatmam 😀
Ebbruc Srp53 sanırım öyle, normalde hep 54-55 kilo civarında oluyodum bunda bi an alınca baya ağırlaştı vücudum , bide serklajlıyım çok hareket halinde de olamıyorum vücut hantallaşıyor
Srp53 yigitinannesiiiii öyleymiş evet son haftalar çok alınır diyorlar normal tabii ödem oluyor bebek büyüyor o bu şu birsürü şeyi var
Defnezumramom Srp53 belirli bişeyden sonra vücut şişiyor canım bende 19dayım hiç kilo almadan devam ediyorum ilk gebelikte bu haftalarda 6 kilo almıştım sonrasında normal yememe rağmen şiştim ben ama bunda bu haftadan itibaren midem kıyılmaya başladı bu saatlerde iştah artıyor yani
Srp53 gaydirigubbakcemilem o zaman yersek alırız dikkat edersek normal bi kiloyla bitiririz öyle mi 😀aslında aradığım sizsiniz yani 😆
gaydirigubbakcemilem Srp53 ben normaldede yiyip kilo almayan biriyim. İkinci gebeliğimde ilk 3 ay hiçbişey yemek istemedim. Yeni yeni iştahım açılıyor diyebilirim.
Merve-metin Alisde evet canım hem ben hem bebeğim kilo alıyoruz canı sağlığı yerinde olsun doğumdan sonra gider kilolar inşallah 🙏🏻
babyUras_ Srp53 sadece meyve ve dondurma yiyerek 30 kilo aldım 😂 Ben meyve zararsız diye habire yedim 😂
aden026 Srp53 kesinlikle bende öyle düşünüyorum, paketli gıda yerine meyve yiyeyim diyorum hep ama meyve de şeker oranı çok olunca… :((