happyprincess_06 nununundunyasi İnci: değerli, kıymetli,masumiyetin sembolü. Yumuşak huylu, naif kibar, agresif olmayan 🦪 Pera: Peri/Güçlü ve kararlı 🧚🏻♀️
Mrsacar nununundunyasi kızımın adı Doğa Artemis ♥️ Doğayı açıklamama gerek yok sanırım 😅 Artemis: yunan mitolojisinde ay ve bereket tanrıçasısın adı güzelliğiyle bilinir ve doğayı ve hayvanları korur 🥰 çok iyi ok kullanır sembolü de zaten genelde ok,yay ve dişi geyiktir 🌙🌸🥰
Benanne13 Mrsacar artemis çok guzel ama ağır da bi isim cok hosuma gider :) aynı zaman da bakire tanrıça Mrsacar merhaba, artemis ismine en uyumlu olacak olan apollon aslında ikiz kardeşi :)) ama barış ismine yakısacak olan ares (savaş tanrısı) savaş ve barış :))))
Babygirl91 Helen koyacağız güneş gün ışığı - dünyanın en güzel kadını - güzellik tanrıçası anlamları var
Mrsacar Babygirl91 böyle mitolojik anlamı olan erkek isimleri biliyor musunuz acaba? Şuan 6+2 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil henüz ama erkek olursa barış ismini koymak istiyorum yanına böyle anlamlı güzel mitolojik bir isim arıyorum 😅🥰
Babygirl91 Mrsacar sizin yerinize olsam athena koyardım barış athena zira athena da yunan mitolojisinde barış tanrıçası :)
Sezer2108 Mila 🤍 Rusçada “kibar, nazik ve hoş” ve “sevgili, sevimli, sevilen, tatlı kişi”, Slav dilinde “aşk", Bulgarcada ise, “sevgili”, İspanyolcada “harika” anlamları bulunuyor.
Premsems nununundunyasi Aybüke olacak son bir ay🥰 anlamı Ay gibi güzel parlak demek, ayrıca ay gibi güçlü zeki anlamı da var😊
kadrsss Ömer Ahlas 🩷 Ömer : Adaletli yaşama sebebi canlı Ahlas: Allah yolunda giden halis temiz iyi niyetli kul demek 🩷
Havvanurrrr nununundunyasi benim insta da sayfam var harflerin isimlerin analizlerini yapıyorum inceleyebilirsiniz 😊 isimm_analizimm
irem88 nununundunyasi Kızımın adı İsra (gece yolculuğu gece yürüyüşü demek ayrıca kuranda İsra suresi var) Kızımın adı Hafsa (aslan yavrusu demek) Kızım Asel (cennette bal ırmağı)
Parlaparla irem88 3 kızınız mı var? Maşallah ❤️ Kime ne iyilik ettin de böyle oldun, diye sorarlar bizim oralarda 😍
irem88 Parlaparla 2 kızım 1 oğlum var nasipse bir kaç haftaya 3. Kızımda kavuşvaz🤲🏻 inşallah öyle olur canım önce sağlıklı olsunlar da sonrada hayırlı evlat olsunlar
Meleklerin_annesi_003 nununundunyasi cemile Rana cemile = güzel demek Rana = sempati,sevgi,güzel ve hoş demek Cemile annemin ismi bize çok emeği geçti kızımıda en az benim kadar düşündü o yüzden anneminde adı olsun istiyorum tabi haberi yok dediğimde istememişti 🙈 anneme sürpriz olacak 🤭😇🥰
Smileylaylom Ata Aytekin 💙 Ata: İyi savaşan, savaşçı yiğit, vermiş, veriş, bağışlama, ihsan. Bir de büyükler ve önceki nesiller için kullanılır. Aytekin: ay gibi tek ve benzersiz ya da ay kadar soylu ve yüce