-Beti254- Arkadaşlar ben hastane için pijama aldım. Beyaz renk ama iç gösteriyor birde ince baya Aralık annesi olacağım siz nasıl tercih ettiniz deneyimli annelerimiz biraz fikir verebilir mi? Gecelik tarzı mı düğmeli mi hangileri rahat olur
Aycnnn -Beti254- sezeryan olacaksanız gecelik elbise şeklinde rahat oluyor dikişten dolayı ilk zamanlarda ilk doğumum sezeryan di yanıma gecelikte aldım pijama da aldım ama pijamayi başta giyemedim dikişten dolayı o yüzden bu sefer sadece gecelik goturcem
Bimuallime4 -Beti254- bende ilk doğumumda beyaz almıştım hiç giyemedim . Çünkü kanama oluyor . Benim geceliklerime geçmişti kan. Çok gelmişti benim. O yüzden bu sefer koyu renk aldım .
2baby1mom_ -Beti254- ben de Aralık ortası gibi doğum yapacağım inşallah bordo penye kalın olmayan bir alt üst takım aldım hastane de ev de sıcak oluyor çünkü yine de üşürsem diye bı de sabahlık alacağım 😊
-Beti254- @"Aycnnn Aycnnn teşekkür ederim. Kış olacağı için kalın almam gerekir mi bilmiyorum. Şuan doğumun nasıl olacağı belli değil. Birde renk olarak beyaz da sıkıntı yaşar mıyım
Ceycey11 -Beti254- hastane odası sıcak bide ister istemez sıcak basıyor sizi ben elbise giymiştim çok rahat ettim rahat bir elbise işinizi görür. Lavobo ihtiyacınızda falan rahat oluyor dikişleriniz olduğu için daha rahat edebilirsiniz bence kalın almayın
Aycnnn -Beti254- Kasım 18 de doğum yapmıştım soğuktu ama usumedim hastaneler çok sıcak oluyor bide lohusa vücudu yanıyor genelde
-Beti254- Ceycey11 teşekkür ederim bazıları üşüme oluyor dedi o yüzden tedirgin oldum. Malum Aralık ayı olacağı için biraz da 😊
Ceycey11 -Beti254- üşüme evet oluyor odaya geldiğimde titriyordum ama çok sürmedi geçti bu sefer sıcak bastı 🥹🤗