Kardenizz Tulay617_ ben çok memnunum ilaçtan normal yaşantıma devam ediyorum tabiki halsizlik yorgunluk oluyor buda hamilelikten kaynaklıdır diye düşünüyorum ama midem bulanmadığı için en azından rahat geçiriyorum günümü doktor yazdıysa bi sakınca olmaz
Nergizos Kardenizz bana da yazdı canım yarım mi içiyorsun tüm mu içiyorsun? Günde kaç kez kullanıyorsun
aden026 Nergizos inşallah 🙏🏻 ilk 3 ayda sadece 1 kilo almıştım.. gece gündüz defalarca uyandığımı hatırlıyorum mide bulantısını gerçekten zor bir süreç..
Rabia140 13 haftama girdiğimde tık diye kesilmişti. Şuan 39 um 33 te filan tekrar bulanıyor maalesef. Bebek büyüyüp karına sığmayıp mideye baskı yaptığı için sanırım.
Nesonunbeybi Sltn70 evet doktor kesin olarak 12. Haftada söylemişti, ardından bizde fetal dna yaptırdık kesin olarak erkek 😇
Beybyi zelihayaman1 daha en başindasın 14-16 haftaya kadar devam ediyor ben prilam kullanıyorum gece uyumadan 2 tane içiyorum 17+4 teyiz hâlâ da öğürme var ama kusma yok çok şükür geçti ilk haftalar acillerde serumlarlaydım 2 günde bir