Emsear Merhaba 25.5 günlük hamileyim varmı benim gibi uyuyamayan başım çatlıyor ama yine de uyku tutmuyor ne yapabilirim tavsiyesi olan?
Yalinn8 Emsear 31 iz yok bende de yok malesef, onerim de yok dolayisiyla, sabaha kadar dönup duruyorumm
Minik_Hanim Emsear ben 9. Haftadayim her gece uyanıyorum deliksiz uykum yok neden böyle anlamıyorum progestan ilaç kullanıyorum onun etkisi diye düşünuyorum.. daha başta boyle olcaksa sonra nasıl olcak bilmiyorum.. bir de çalışıyorum sabah kalkması iyice zor oluyor :(
Deletedmom00251 Emsear valla bana iyi geliyor zaten uykuyla pek aram yoktur hamile kalmadan sabah 7 de uyanıyodum şimdi de geceleri uyuyamadıgımda en fazla 9 a kadar uyuyabiliyorum
Yalinn8 Emsear ahh ya baska cocuk var zorlaniyosundur tabii, eczaneden aldigim roll on seklinde headstickler var, bas agrin icin onlari şakaklarina surebilirsin ama uykuya inan ben de çözum bulamadim
Emsear Deletedmom00251 ama hiç uyuyamamak çok kötü koyun bile saydım kar etmedi vallahi 😆😆 başım ağrımasa yine gam değil
Hayal-umut 37+6yiz uyuduğumdan bişey anlamıyorum sürekli uyanıyorum wc ile kanka olduk ama uykular gitti 😑😑😑
Emsear Hayal-umut Hayal-umut senin az kalmış arkadaşım maşallah gerçi bebişten sonrada uyuyamiycaz orasıda ayrı 😏😊💖
Emsear Minik_Hanim ben başta gözlerimi açamıyordum çok uyukluyordum seninki tam tersi belki ilerleyen haftalarda uyursun 🙏 ilacı bende kullandım 1 hafta falan da uykusuzluk yapmamıştı.
Cansu08 Emsear çalışıyor musunuz evde misiniz? Ben evdeyim ve tüm gün uzanıyorum buyüzden gece çok uykum olmuyo. Biraz kendimizi yormak lazım. Mutlaka temiz hava almak lazım. Benim eşim bazı geceler çalışıyo. Tek uyurken geriliyorum uyuyamıyorum. Tv açıyorum öyle uyuyorum.
Emsear Cansu08 bende evdeyim bir oğlum var onunla ilgileniyorum ev iş yemek demek yoruluyorum daaaa yinede kar etmiyor bacaklarımda karıncalanma gibi şeyler oluyor sürekli hareket ettirmek istiyorum ondan uyku tutmuyor 😵😱