elvan_ylmz Kızlarrr adet günüm 4-5 gun oldu gecikti . Erken gebelik testi alsam simdi yapsam olur mu yoksa sabahi mi beklemem lazım
Fulya90- elvan_ylmz ben erken gebelik ile akşam saat 9 da yapmıştım çıktı sabah ilk idrarı beklemem gerekmiyor
Kumsal28 elvan_ylmz Ben adetten bir gün önce yapmıştım çıkmıştı ilk idrarla olmamasına rağmen Bir de sizinki kaç gün geçmiş gün içinde yapsanız bile çıkar varsa
Mor-kelebek @elvan_ylmz erken gebelik testi adetine 6 gün varken bile sonuç veriyor canım senin zaten 5 gün gecikmiş varsa inşallah çıkar kesinlikle sonuç çıkınca benide etiketle 🌸
elvan_ylmz Mor-kelebek ben 6 gun kala yaptim erken gebelik testi cikmadi negatif cikti ama baş donmem cok var
Fulya90- elvan_ylmz Amin canım sağol darısı sana ve bebek isteyen bütün anne adaylarının başına inşallah
Mor-kelebek @elvan_ylmz ilişkiden 14 gün geçmesi daha net sonuç verir testi erken yaptıysanız oda yanıltmış olabilir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
Selmagkk rozamomy https://mutluresim.com/images/2024/09/28/ztfYVd.jpeg. Sizce hamilemiyim iki çizgi var gibi biraz bekledikten sonra oldu böyle
elvan_ylmz rozamomy hamileyimmm sabah yaptim testi cokkkk şükür 🥰 Allahim herkese nasip etsin insallah ♥️