melissannesi Kızlar nası gidiyo eskiler yeniler cinsiyet öğrenmeyenler nu durumdasınız Ne yiyip ne içiyosunuz☺️
Alpmom__ melissannesi İlk 4 ay ekşiciydim . Sabah kahvaltıda bile tatlı yerdim ağzıma sürmedim 😅😅 Oğluşum olduğunu öğrendim ve 5. Aydan sonra gelen güncellemeyle o tatlı isteğim geri geldi . Şeker yüklemesi yaptırcam mutlaka çünkü korka korka yiyorum 🥲🥲
Merve-metin melissannesi full ekşi yiyorum tatlı asla yiyemiyorum tatlı yediğim zaman istifra ediyorum oğlum olacak 😂
birkizannesi21 melissannesi 38 haftalığız başından beri tatlı yiyorum ekşi bişey aklıma bile gelmiyor cinsiyeti kız 💖
Htccndn Hamile kalmadan öncede tatlı düşkünüydüm şimdide tatlı düşkünüyüm ilk aylarımda sürekli waffle yiyordum çok şükür şeker testi yaptırdım yüksekte çıkmadı normal çıktı 😂
Ysmnpmk melissannesi ilk 3.5 ay tuzlu ve ekşiciydim tatlidanda irenmistim. sonradan açıldı iştah şimdi tatlı tuzlu ekşi ne ararsan yiyorum🤣🤣😂kızım olucak 30+2 olduk 🩷
Alpmom__ melissannesi ilk 4 ay bana iyi gelen şey ekşi ve tuzluydu 🥲😂 Yok ya burda çok gördüm ekşi yiyip erkek bekleyen . Hurafelere güncelleme gelmeli 😅😅
Zeynep3 Oğlumda hep ekşi ve tuzlu yedim. Yanımda turşu ile geziyordum 🤣 Hamileliğimde ise ilk öğrendiğim zaman tatlı yiyemedim sadece, şimdi 11 haftalık oldu her ikisini de canım çekiyor cinsiyetini ben de çok merak ediyorum 😀😀
melissannesi alsar11 Aaa ☺️ Yok kimsede tutmamış herkes tersine diyo Hurafler bile zaman aşımına uğramış😜
isimsizdir melissannesi kızımda ekşi çok yerdim limonu tuzlayıp turşu çok yerdim Şuan da aynı hep ekşi yiyorum cinsiyet belli değil ama kız düşünüyorum
melissannesi isimsizdir yani ilk gebelik değilse bi ip ucu veriyo insan kendini biliyo ben kızımda hep ekşi yemiştim tatlı yiyememiştim Şimdi ekşi yesem erkek cıksa şaşırırım yani☺️
isimsizdir melissannesi aynn vede kizimdaki belirtilerle aynı ne mide bulantım var nede Kia en fazla canım ekşi çekiyor sadece tek sorun kızımda enerjik biriydim bunda ayağa kalkıp 5dk iş yapsam yoruluyorum enerjim hiç yok oturmak yatmak istiyorum
Bo16 Ye tatlıyı çıkar hakkıyı bizde tuttu 💙 ekşiyi severim ama hiç canım istemiyor hamileliğin basindan beri
melissannesi Bo16 ben kızımda ekşinin dibini gördüm kilolarca ekşi elma yedim doğru çıktı bunda henüz ekşiye düşmedim tatlı daha ağırlıklı ama kafam karıştı ☺️
HazelSeren melissannesi acıı tatlı karışık ekşi aşermedim başlarda turşu ekşi elma canım çekiyodu şimdi çoğunluk acı😀