elip12 Önceden tahmin edenler tekrar istesem yormuş olur muyum sizi :) @bengu_10 @Maviss718 @Hamileannem @Zeynep3 @Sermec27 @lili19 @Gizem-1009 @Elamomy @Bilge-96 @Deletedmom_116 @Merve_kucuk
Gokturkmom_ 3620 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝🌸
mjgnylmz-21 Bilge-96  akarmisiniz bnada
minisinannesiiiii elip12 aynen öyle yani sen kendine post açıp soru soruyorsun araya kaynak oluyorlar bana da bakar mısınız aç abi kendine bi post sor kendin ne soracaksan
elip12 Sizi de bir postta gördüm bana da bakar mısınız :) @melike81_ @Whitecolour @payidar @esca344 @ulkutom
mjgnylmz-21 bengu_10  bana da bakar mısın
Merve_kucuk elip12 şu an duymaya çok ihtiyacım var kız diye 😁 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah kızınız olur 😅🫶🏻
Sermec27 elip12 rabbim hakkında hayırlısıni versin inşallah ben başaramadım üçüncü oğlumu doğurdum sen basarmissindir umarım 😁
elip12 Sermec27 valla bana sanki plesanta gibi geliyor o bacak arasındaki ama eminde olamadım :) inşallah kızdır arkadaşımın resmine de bakar mısınız ?
elip12 minisinannesiiiii hadi onu da geçtim bari yazsınlar bana yorum sonra at resmini :) diğer postlarda da aynısı oluyor hep kendi resimlerini atıyorlar