Bir_nazenin01 Ay 11 haftalık olduk hiç ama hiç geçmedi koku hassasiyeti bulantı öğütme hiç bir şey yiyememe ne zaman bitecek ya 🥺 bir de çevrem hep kızın olacak diyor cidden kız çocuğu böyle bulantı falan yapıyor mu?
lilyum_ Bir_nazenin01 kızda bulantı çok olur derler ama bence bünyeye alakalı. İki arkadaşımın da kızı var. Birisi hiç bulantı çekmedi nurtopu gibi kızı oldu. Diğer arkadaşımın doğumuna 3 ay var hala kusuyor onun da kızı olacak. Tamamen bünyeye alakalı bence
Melikemelikemelike Bir_nazenin01 benim hiç bulantı öğürme flan olmadı çok rahattım erkek bebekte rahat geçermiş sanıyordum kızım oldu hurafe onlar
Aslanmom1 Bir_nazenin01 Ben 4 buçuk ay kustum 2.5 kilo verdim o dönemde sürekli bana kızın olacak felan dediler sabah bulantılarımda çok kötüydü ve artık kusmaktan boğazımdan kan gelmeye başlamıştı ve oğlum oluyor 😂 hiç alakası yok cinsiyetle
Nananan Bir_nazenin01 benim ilkim erkekti şimdi hamileyim bu kız olacak nasipse ikisindede eşit bulantı oldu neredeyse
Aslaninannesi_ Ben 12.haftaya kadar kustum buz dolabını bile açamıyorumdum kokuyordu erkek bebeğim bunlar hurafe canım
Bir_nazenin01 lilyum_ demi bende pek inanmıyorum ama ister istemez acaba mı diyorum bu arada seninle aybı zaman da hamile kaldık sen ne durumdasın canım 🥰
lilyum_ Bir_nazenin01 biz de bugün 10+5 olduk. Aşırı bulantım yok bu zaman kadar 1 defa kustum. Ama ara ara öğürme oluyor. Eskiye nazaran daha enerjiğim ama istahsızlık devam ediyor. 2 hafta sonra doktora gitcem sanırım cinsiyet tahmininde buluncak🥹
Esra_nurr Bende çok olmadı sadece sabah ilk kalkınca oluyordu onda da bazen kusuyordum bazen olmuyordu erkek dedi çevrem ve erkek 😂 ama yinede çoğu şeye bende inanmam mesela ekşi çok yedim genelde tatlı yenir derler erkek de
Gokturkmom_ Bir_nazenin01 Benim erkek ama 6.haftadan 14e kadar bulantı yaşadım hepsi hurafe böyle şeylere takılmayın
linaesk uyanır uyanmaz öğürmeye başlıyorum midem sabahtan akşama kadar bulanıyor ve cinsiyeti erkek🫠💖
Zeyzey1638 Bence var ben oğullarım da hiç bulantı halsizlik iştahsızlık uyku isteği yaşamadım ama şimdi inşallah kızım olacak 17 haftalık olduk hâlâ aynı şeyler devam ediyor yani ben yaşıyorum alakası yoksa da😀