Duruxxx Aley06 benim bildiğim hastaneler yapmıyor firmalar var onlar gelip kan alıyor o şekilde test yapılıyor ben kendi doktoruma sordum hangisini önerirsiniz diye onun önerdiği ile görüştüm gelip kan alacaklar kanı Amerika’ya gönderecekler
Bergamot Aley06 dr’unuza sorun. Bizim hastane hangi firmayla anlaşmalı bilmiyorum ama hastanede kanı vereceğim dr bir hafta sonra sonuç gelir dedi. Ödemeyi de hastaneye yapacağız
cnsklkn Aley06 merhaba, hastaneler yapmıyor.ozel kliniğe gidiyorsunuz. Ben 2 kere panoramada yaptırdim sonuç bir türlü gelmedi.o yüzden tavsiye etmiyorum. Sonrasında eurofins de yaptırdim onu tavsiye ederim
Duruxxx cnsklkn panoramada ücretinizi geri alabildiniz mi bir de neden çıkmadı sonuçlar bir şey dediler mi haftaya panoramaya kan vericem doktorum en iyi o denişti
SM5534 cnsklkn bende panoramaya yaptırmıştım sikayetisz firma diye bendede 2 defadır veri yetersiz sonucu geldi bende 3. Defa yaptırmadım zor bela para iadesi aldım daha da başka yere yaptırmadım direk detaylı ultrasyona giricem
Bergamot Aley06 bilemiyorum o zaman. Hastaneleri telefonla arayıp kadın doğum bölümüne sorabilirsiniz
SM5534 Aley06 ben Plus paketini seçmiştim doktor indirimiyle 16.430 tl ödemiştim 3 hafta önceydi dolar bazlı aldıkları için dolara göre ödeme yapıyorsunuz
Sariya07 Merhaba, doktorunuz anlaşmalı olduğu firmayı öneriyor. Benim doktorum Panoramayı önerdi, hiç bir sıkıntı olmadan on gün içinde sonuç geldi.