Dinlemeyiseven Pregnom max kullanan var mı ya ben kullandıktan sonra midemde aşırı derecede yanma oluyor 1 aydır kullanıyordum aslında ama yeni yapmaya başladı, bu durumu yaşayan var mı?
Fidan_Aylin22 Dinlemeyiseven bende kullanıyorum bir aydır bende Kabızlık yapdı Günde kaç defa kullanıyorsunuz ben 1defa
Maviyesil0 Dinlemeyiseven bende genelde gece uyumadan önce yutuyorum kokusu ağır yuttuktan sonra ağzıma küçük parça bişeyler atıyorum midem bulanmasın diye onun dışında sıkıntı yaşamadım henüz
aslaninannesi7 Dinlemeyiseven aç karnına içilince yapıyor ben onu farkettim o yüzden kahvaltıdan sonra içiyorum öyle bir sorun yaşamadım
Dinlemeyiseven G50g ay bünyeden bünyeye değişiyor mu acaba bende en başta normaldim ama bu aralar yok yani çok yanıyor midem 😅
Demedo Ben kahvaltıdan hemen sonra alıyorum. Hiç bulantı yapmadı. Tok karna sabah alınca bir sorun yaşamadım. Doktorum da öyle tavsiye etmişti.
Dinlemeyiseven Demedo aynı şekilde alıyorum bende tok karnına kahvaltı sonrası ama yanmaya başladı midem :) doktora sorayım yoksa ilacı değişirim mecbur
G50g Dinlemeyiseven bebekten kaynaklı yanıyordur belki 😅3 4 gündür bende de var o yanma ama haptan değildir bence
Dinlemeyiseven G50g yani oturdum denedim sadece onu içtikten sonra yanıyo 😅 yarın bi içmemeyi deneyeceğim bakalım yanacak mı
tatlibebegim_ Dinlemeyiseven hamilelikte ilk haftalar kullandım her gün kusuyodum içtiğimde sonra doktoruma dedim değiştirdi, aşırı mide bulantısı yapıyordu içince bir sürü vitamin olduğu içinmiş
G50g Dinlemeyiseven bende deneyim belki o yapıyordur ama bu zamana kadar hiç yapmamıştı 2 3 gündür oluyordu
tamamdanolmuss Dinlemeyiseven 3 ay oldu onu kullanıyorum hiç böyle bir etkisi olmadı bende. Tok karnına mı içiyorsunuz
Dinlemeyiseven tamamdanolmuss evet kahvaltı sonrası kullanıyorum birkaç hafta bende de iyidi yeni başladı anlamadım😅 ve eminim ondan kaynaklı olduğuna bugün içmedim mesela gayet iyiyim 🥲