Fatmauzun_ Bkt33 gecmiş olsun hiç canımı sıkma 2 dusuk yaptım yasım 25 olmasına ragmen 1 yasında kızım 25 haftalıkta oglumu beklıyorum rabbım en guzel zamanda verecek sen dınlen bu sure zarfında 🙏🤎
LavinsMom Bkt33 ya kiyamam cok gecmis olsun. Hakkinizda hayirli. İnsallah yakin zamanda bebek mujdesi alirsin yeniden. Sag saglim kucagina alip buyutmek nasip olsun ❤️
Bkt33 Fatmauzun_ teşekkür ederim canım benim , bende 29 daşındayım . Yaşım ilerledikçe süreç zor olacak diye korkuyorum. Hayırlısı böyleymiş hakkımızda 🙏🥹
superstar_00 Bkt33 Öyle düşünmeyin benim eltim 38 yaşında hamile Allah verdikten sonra yaşa takılmayım. 😊
Mor-kelebek Allah’ım sabır versin inşallah geçmiş olsun benimde bir hafta oldu kürtaj olmak zorunda kaldım zor bir süreç ama yerine daha iyisi daha hayırlısı gelecektir inşallah 🌸
Bkt33 Mor-kelebek teşekkür ederim canım , benim baya kanamam oldu çok az bir kan pıhtısı kalmış ister kürtaj olabilirsin , ister kendi kendine düşmesini bekleyim dedi doktorum . Bende bekleyim dedim. 😞bende ilk defa yaşıyorum bu süreci
Bkt33 superstar_00 yaa ne güzel 😊, benim canım biraz tatlı , acı eşiğim çok düşük , doğum , doğum süreci beni korkutuyor 😞
Mor-kelebek @Bkt33 benim kalbi durmuştu istersen bekle dedi kendi düşsün beklesemde atmayacaktı 3 doktor gezdim üçüde aynısını dedi kürtaj olma psikolojisi çok kötü içinden alınmasına izin veriyorsun ama alınmasa da umut yok 😢 rabbim isteyen kimsenin kucağını boş birakmasın. İnşallah çok daha sağlıklı hayırlı bir evladımız olur 🌸
merveaktastezcn çok geçmiş olsun sağlıkla atlatırsınız umarım bende kürtaj olmak durumunda kaldım zor bir süreç ama ameliyat sıkıntılı değil 🙏🏻