Aslaninannesi_ Beta düşüyorsa gebelik kimyasaldan değerlerinizi ve yaptırdığınız tarihleri yazın bi bakayım canım
Brconr Aslaninannesi_ daha düşme yok ama korkuyorum 8 gün gecikmem var 16 Eylül 100.72 24 Eylül 531.36 26 Eylül 900
Blmbyrk Aslaninannesi_ merhaba benim beta düşmem var 4 gün üst üste verdim ilk 90 iki 113 üç 233 dört bugn 231 113 ve 231 aynı hastane diğerleri farklı doktor daha kan verme bişey olmaz çaeşamba gel kese görelim dedi fakat neden dün versiğim 233 ken bugn birazdaha yükselceği yerw 231 düştü yardımcı olun lütfen
Aslaninannesi_ Brconr tamamda sen neden kötüyü çağırıyorsun daha düşmen bile yokmuş zaten betan artmış bir kere daha kan vermene bile gerek yok doktora git direk canın
igvescarim Brconr değerlerin iyi düşmez bence daha. Ben geçen hafta 39 la öğrendim 2 gün sonra 37 ye düştü sonra regl oldum kimyasalmış bitince yine kan verecem 0 olmuş mu diye
Brconr Aslaninannesi_ dün doktora gittim bin küsürlerde çıkması lazım demişti neden bu kadar sinirli cevap veriyorsunuz anlamadım burda yazılanlarda çok gördüm doktorda öyle deyince korktum ?
Aslaninannesi_ Brconr ben sinirli mi yazmışım yok artık 😀 kötü bir şey olsa doktorun söyler zaten ben 500 küsürlü beta kendimde bile görmedim daha baktırıp strese girmeyin diye diyorum . Beta düşmesi 500 ken 2 gün sonra baktırdığınızda 400 çıkarsa olur
igvescarim Brconr saol canım iyi düşün iyi olsun Allah’ın izniyle yükselir ben Burda valla betası düşüp sağlıklı doğuranı duydum
Brconr Aslaninannesi_ doktor bişey diyemem boş gebelikte olabilir kimyasalda olabilir falan deyince ve burda da 2000 binlerce çıkıp düştüğünü görünce haliyle insan tedirgin oluyor kusura bakmayın
Aslaninannesi_ Brconr yok benim 94 ti betam ikinci baktığımda 330 du doktor daha bakmaya gerek yok artmış sonuçta dedi . Beta takibi yapmak çok stresli bir şey olmadı doktorunuzu değiştirin folik asite başlayıp bir süre dinlenin ağır işler yapmayın