zeynopella minnikkksevdammm Evet katılıyorum 🥲 içime sinen bir şey bulamadım hiç. Çanta önerisine açığım 😂
adamama Alparslanyigit19 Ahh bende de var o kararsızlık herşeye bakıyorum bakıyorum karar veremediğim için alamıyorum artık çok bakmadan bam bam ihtiyaçları halletmeye koyuldum 😂🫶🏻
Hka_hilal Alparslanyigit19 ben şuan 28’deyim yıkadık ütüledik. Önümüzdeki hafta bavula yerleştireceğiz.
Alparslanyigit19 Hka_hilal baktım herkes hazırlamış hemen yıkadım ütüledim kaldırdım valla hastane çantasını hazırlamadım Onuda bu hafta hazırlarım inşallah
Makbule_199110 Alparslanyigit19 daha hiç birsey hazirlamadim bir haftaya başlamayı düşünüyorum insallah
Alparslanyigit19 Makbule_199110 bnde çantayı bu hafta hazırlarım inşallah yıkadım ütüledim kaldırdım valla baktım herkes hazırlamış 😄😄😄
9000 Alparslanyigit19 Kasım sonu aralık başı dedi doktorumuz hastane çantamız hazır bekliyoruz bakalım hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Fatma_Fatma Alparslanyigit19 Ben 33haftada çantamı hazırladım ama eksiklerim çıktı.yarın da biberon elbise falan ekleyip doğum çantamı bitireceğim inşaAllah 34haftadayız çok geçe bırakmayın şimdi diyorum iyiki yıkamış ütülemişim hazırlamışım önceden bu hafta çok halsizdim. Büyük temizliğim kaldı yavaş yavaş yapacağım yapamazsam da kalıcak napiym
Alparslanyigit19 Fatma_Fatma baktım herkes hazırlamış bnde yıkadım ütüledim kaldırdım hastane çantanızı da bu hafta hazırlarım inşallah
Tatlianne35 Alparslanyigit19 kasımın 20 snde oluck bu hafta hersyi yikadm ütüldm çantayı hazırladım 2.gebeligim
Alparslanyigit19 Tatlianne35 maşallah bnde yıkadım ütüledim herkes hazırlamış baktım hastane çantasını hazırlamadım Onuda bu hafta hazırlarım inşallah
Yzeynep 32+4 teyim bende daha başlamadım neyi bekliyorsam acaba haftaya halletmeyi düşünüyorum daha fazla ağırlaşmadan herkese kolaylıklar sağlıklı doğumlar diliyorum
Hka_hilal Alparslanyigit19 ne olur ne olmaz diye herkes ağırlaşmadan hazırlamaya başlıyor. İyi yapmışsınız sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 💕🤲🏽
Tuzlimon1 Alparslanyigit19 ben yıkayıp ütüleme işini bitirdim ama çanta hazırlamadım. Çok ğözümde büyüyor çanta hazırlama işi 😂 sezaryen olacağım için 1 hafta kala hazırlarım diye düşünüyorum 🤭
Zeyver Alparslanyigit19 yaa benimki de 18 kasım 🥹🥹 hastane çantamı ve bebeğin odasını 30. Haftada filan hazırladım iyi ki öyle yapmışım çünkü şu an bayağı zorlanıyorum 🥲🥲
Adensah Alparslanyigit19 merhaba ben 28 haftamda başlamıştım ilk bebeğim birşeylerin tadını çıkarmak istedim erken başladım yavaş yavaş yaptım ama daha 1 hafta önce bitti hastane çantası cnk çok detaycı ve pimpirikliyim herşeyi çok özendim eğer yardımcı olabileceğim bir konu olursa cevaplıya bilirim güzel anneler 🩷
Alparslanyigit19 Adensah iyi yapmışsınız rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize anne bebek çantası ne aldınız fikir alabilirim onu almadım bir tek kararsızım