acelyaprak Herkese selam arkadaşlar. Bugün genetik testi için hastaneye gittim önce kromozom testi istedi ve bunun sonucuna göre pıhtılaşma isteyeceğim ikisini aynı anda isteyemiyorum dedi bu durumu yaşayan var mı? Şimdi hem kromozom sonucunu hemde ayrı pıhtılaşma sonucunu bekleyeceğim zaten çok geç çıkıyormuş sonuçlar
SM5534 acelyaprak merhaba eşimle bende genetik kromozom yeri yaptırdık pıhtılasmayıda aynı anda bakıyorlar neden size böyle bişey yapılmış bizim sonuçlar 49 günde çıkmıştı ikisini ayrı ayrı beklemek saçma olmuş
Nilnil3535 acelyaprak benim ikisini aynı anda aldılar nasıl isteyemiyor anlamadım bence başka bir hastaneye gidip oraya pıhtılaşma testi verin ikisinin de bekleme süresi uzun çünkü
Srp53 acelyaprak saçmalamış ne alaka. Bizim kromozomlarda sıkıntı çıkmadı ama pıhtılaşmada tek genim homozigot geldi. Zaten kromozom analizi genelde temiz geliyor pıhtılaşmada sorun çıkıyor herkesin.
Demtserkan acelyaprak genetik testi siz veriyorsunuz ama kromozm testini eşiniz ile ikiniz vermeniz lazım dı, pıhtı testi de senden alınıyor da niye doktorunuz istemedi ikisini birden ,, 1 ay da çıkıyor test ler , hastaneden hastaneye de değişebilir tabi,
SM5534 acelyaprak sizede böyle yapmalıydı aslında hatta doktor soruyor pıhtılaşmaya bakıldımı diye bakıldıysa zaten bakmıyor ama bakılmadıysa doktor kendi istiyor bakılsın diye size söyleyen doktor saçmalamıs sanki keşke siz deseydiniz ikisi aynı anda olsun diye.eger durumunuz varsa özelde pıhtılaşmaya baktırabilirsiniz ben pıhtılaşmayı genetikten önce özelde baktırmıştım 1,5 yıl oldu olmadı 2.300 tl ödemiştim
acelyaprak Nilnil3535 bencede öyle yapayım zeynep kamile gitmiştim çokta pişman oldum malesef yada başka doktora gidip kan pıhtılaşmayı ayrı isteyim
acelyaprak SM5534 o kadar saçma bir hastane ki mecbur gittim ama dediğiniz gibi özelde yaptırmsk daha mantıklı sonuçta bağlantılı şeyler
SM5534 acelyaprak aynen öyle hayır zahmetli bir işde değil ne diye ayrı istemiş aynı kandan bakılıyor hepside inş güzel sonuçlar olur hakkınızda
acelyaprak SM5534 uğraştırmak için mi yaptı anlamadım ama çok sert biriydi bişey diyemedim ama çok saçmalık yaptı yani inşallah sizinde güzel çıkar sonuçlarınız
SM5534 acelyaprak böyle tiplerede uyuz oluyorum biz mart ayında yaptırmış canım şükür temiz çıktı şimdi hamileyim 5. Aya giricem benimde 3 tane düşüğüm var kan pıhtılaşması çıktı bende suan coraspirin kullanıyorum sadece
acelyaprak SM5534 çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah:) benim 3 olmadı belki ondan da yapmamış olabilir yinede çok saçma ama neyse
SM5534 acelyaprak sağol canım benim Allahrazı olsun allahım isteyen Herkese nasip etsin inş,genetik taramayı yapan onuda yapmak zorunda canım zaten aynı kandan bakılıyor o doktor hangi akla hizmet böyle yaptı oda ayrı bi soru yani pıhtılaşma için bekleme ama okadar ya başka devletde yaptır yada özelde zaten özelde 15 güne yakın çıkıyor sonuç ben Beylikdüzü medicanada yaptırmıştım
acelyaprak SM5534 özelde sordum 7 bin dedi ama ben tekrar randevu alıp aynı hastanede başka bi doktora gideceğim pıhtılaşma testi isteyeceğim çünkü herkesin ki bu şekilde benimkinde sorun var çok saçma yani
SM5534 acelyaprak bende kadın doğuma gitmiştim doktora söylemiştim o istedi 1 yıl olmamıştır bile 2.300 tl vermiştim sadece pıhtılaşmaya 7 bin tl çok demişler
acelyaprak Demtserkan bugün eşimle gittik zaten ikimizde kan verdik ama dediğim gibi pıhtılaşma testini bu kromozom sonucuna göre vereceğim dedi
acelyaprak SM5534 banada fazla geldi 6 lı mutasyona 7000 dediler belki hastane hastane değişiyor olabilir
SM5534 acelyaprak evet fiyat değişir hastaneden hastaneye ama sadece pıhtılaşmaya okadar fiyat çok fazla