Melekhilmi Son adet tarihimin üstünden 14 gün geçti . Midem sürekli ekşiyip bulanıyor . Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu kadar erken belirti olmaz galiba. Bilemedim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Melekhilmi İlk oğlumda 7 haftalikken başladı bulantım. Şimdi de 20 haftalık hamileyim 5 hafta 6 gunlukken deli gibi kusmaya başladım. Oluyo yani
Aylaa123 Melekhilmi 9 haftalıkken başladı benim belirtilerim herkeste değişkenlim gösteriyor ama hemen yasıcağınızı sanmıyorum bazen bebek istendiği için psikolojik yasanıyor belirtiler
Sngl_12022 Melekhilmi bu kadar erken belirti yasayamazsiniz daha adet gununuz bile yaklasmamız hatta gecikme bile olmamis psikolojiktir buyuk ihtimalle
minyonanne Melekhilmi kızımda 3 ya da 4 haftalıkken mide bulantısı kusma yaşadım çok ve testte çıkmıştı bende çok şaşırmıştım
Melekhilmi MiracAlpinveUmutunAnnesi sizin baya geç başlamış. Yani bilemedim test yapmak için erken zaten
Mzzz Daha yeni yumurtlama gördünüz veya gorekceksiniz bu kadar erken belirti olmaz psikolojik yada yediğiniz bir şey dokundu
mlkkk Melekhilmi ikinci gebeliğim 5+1im adete 3gün kala göğsüm mastit gibi sertleşince şüphelenip yaptım o gündem beri bulantım var çok çok erken başladı benim.ilk çocuğumda 8de başladı 12de bitti ve çok rahatsız etmiyordu bunda biraz acıktığımda rahatsız hissediyorum kendimi