aslyalm Şimdi doktordan çıktım ama ultsynla baktı keseyi göremedi vajinal baktı kese var ama bebek yok bebeğin oluşacağı parçalar var dedi kanama ağrı olursa hemen acile gel dedi aynı durumu yaşayan var mı ikinci gebeliğim de kürtajla sonuçlanmıştı
minigim__1 aslyalm aynı durumdauız bana parça var bile demedi 1 hafta takip edecekler bebek oluşmazsa alacaklar
Nurella07 aslyalm geç döllenme den Kaynaklı olabilir stres yapmayın inşallah bebeği de görürsünüz ve kendinizi yormayın dinlenmeye bakın bu süreçte
SariLale22 aslyalm dün aynı şekilde bende de oldu sadece benim ki karından gözüktü ama endişe etmeyin okuduğum kadarıyla yolk varsa bebişte yakında gelir diyorlar 🥹
aslyalm minigim__1 bebek olusmamis ama parçaları var dedi bu süreçte birleşmesi gerekmiyor muydu ilk gebeliğim de ben bu süreçte kalp atışını duymuştum
Ecrin2016 Benimde öyle olmuştu geç döllenme olduğu için 7.haftada gozukmustu endişelenmeyin Allah’ın izniyle kalp atışını da duyarsınız 🤗
minigim__1 aslyalm bende ilk gebeliği m’de aynı sizin gibi duymuştum kalp atışını ama her gebelik aynı olmuyormuş demekki inşallah güzel haberler alırız
Zczc aslyalm ben de ilk gebeliğimde bu haftalarda kalp atışı duymuştum aynı size söylediğini söyledi özel hastanedeki bir doktor yani var mı yok mu diyorum olusucaktır diyor devamlı bir hafta sonra kendi doktoruma gittim alttan baktı kalp atışını da dinletti bir iki hafta sonra tekrar gidin sizde de böyle olucaktır 🙏🏻
aslyalm SariLale22 benim kese karından bile gözükmedi vajinal baktı ancak o zaman gördü bebeğin parçaları var diyor kanaman ağrın olursa gel hemen dedi işte anlamadım bende
SariLale22 aslyalm bebeğin parçası dediği bence yolk kesesi bizde de bahsetmedi eşim ultrasonda kesenin içinde beyaz bi nokta görünce bebek mi dedi o anda doktor o bebeğin oluşacağı yer işte dedi
G-l-y Badeninannesii Badeninannesii Ay bende aynı durumdayım birazdan randevum var ölucem heyecandan geçen hafta bebek görülmedi benim de
Fat04 aslyalm bende aynı durumdayım pazartesi gitim doktora kese var ama bebeği göremedik 10 gün sonra yeniden çağırdı beni bende çok sitresliyim çok korkuyorum ifade edemeyecek kadar çok kötüyüm dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden