Naz_222 Özəl günüm hər ay eyni olduğu halda keçən ay 2 gün gecikdi normalda ağrılar 1-2 gün qalmış başlasada 2-3 gündü sağ tərəfim və sağ ayağım ağrımağa başlayıb sizcə neçə gün keçməlidirki test edim?
ZuZuM_22 Naz_222 mende bu gün sabah etdim silik xət çıxdı sende bir yoxla seni kimi menimde ağrılarım eynisi ile var idi inşallah xoş xeber alarsan 😍
Moon_Mom Naz_222 salam mən 3gün qalmış test etmişdim və pozitivi gördüm. mendede üşüme, iştahsızlıq, çox yatmaq istəyi. bunlardan suphelenmisdim
Iki_numara Leyla988 tam raziyam mende 1 gun kecdi eledim menim 5 il usagim olmadi uni mayalanma eledik indi oglumun 3 yasi var oz ozluyumnen hamile qalmisam
Naz_222 Keçən aya kimi ayın 1 olurdumsa ki keçən ay 2 gün gecikməm oldu ama alınmadı bu ayda eyni tarixdən hesablamalıyam yoxsa ? Ayın 1 dən hesablayım?
Naz_222 Testi səhər tezdənmi yoxsa istədiyim zaman edə bilərəmmi çox adan səhər tezdən etməyi məsləhət görür
ZuZuM_22 Naz_222 men günorta da yoxlamışam çıxıb seher de en çox deqiqlik üçün sehet deyirler amma men ferq etmir haçan olsa edirem çıxır varsa çıxacaq
-sovket- Salam qızlar sizcə qeysəriyyə yoxsa doğuş mən nə edəcəyimizi bilmirəm və doğuşdan çox qorxuram 🥺🤍