BusraTA Zhrbjts 26+5 haftalık hamileyim 60 kilo hamile kaldım 13 kilo aldım ve bence daha da alacağım:)
Happy-melek1997 Zhrbjts 25+1 iz 8 kilo aldım 65le kaldım 73kiloyum allahtan boy var çok şey ettirmiyor 😂😂🤭
Kimyateacher Zhrbjts Bende 26+6 53 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum. 7 kilo almışım biraz moralim bozuluyor
Gebesasli 25 hafta +1 ile devam 1.67 boy şuan 68 kiloyum. Hamile kalmadan önce uzun süre pilates yaptım ve kas oranım cok yüksekti hamile kalınca bıraktım. Bence onla alakalı.
BusraTA Cinarbt kız geliyor🧚Sizin cinsiyet ne? Var ağrılarım oluyor böbrek büyümesi kaynaklı ve mide ekşimesi başladı reflü gibi . Geceleri rahat uyuyamıyorum. Sizde durumlar ne?
Cinarbt BusraTA erkek benimkide inşallah sağlıkla gelsinler benimde protein kaçağı var böbreğim de şimdilik ilaç tedavisi ile devam ediyorum
BusraTA Cinarbt Geçmiş olsun . Kullandığım vitaminler karaciğerdede büyüme yaptığı için 20 gündür kullanmıyorum tüm takviyeleri. O yüzden ağrılarım da arttı. Sizde kulak tıkanıklığı ve burun tıkanıklığı oluyor mu? Tahmini doğum 29 aralık mı verdi doktorunuz?