Beyazmelekkk şuanda normal doğum ücreti 28 bin diye biliyorum paketsiz hali paketli olanlarda fiyat değişiyor tabiki ben şuanda 14+5 im baştan beri Koray beye gidiyorum ve eve ssvd yapacağım ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu biraz korkuttular bende deneyimsiz olduğum için direk kabul ettim ve girdim keşke girmeseydim ama işte geçti artık bu yüzden ilk doğumda vajinal doğum denemesi bile yapmadıkları için ssvd adayı olabilirmişim normalde internet üzerinde araştırma yaptığımda ssvd için gereken süre 2 3 yıl diyorlar ama ilk oğlum şuan 11 aylık kardeşi doğana kadar 1.5 yaşında olacak ona rağmen Koray bey asla olmaz demedi aksine ben seni gayet güzel doğurttururum dedi ve evet alanında gayet başarılı bir doktor aklınızda şüphe kalmasın güvenebilirsiniz başka bir aplikasyon gerçekleşene kadar vajinal doğumu sonuna kadar deneyen ve destekleyen birisi ilerleyen zamanlarda tekrar ssvd hakkında konuşun doktorla aklınıza takılan herşeyi sorun içinizi ferahlatacak konuşmalar yapacağından eminim ben fazlasıyla araştırıp bilgi sahibi olduğum için doktorumla ayrıntılı konuşmadım ama güveniyorum ve bir sorun olursa bana açıklayacağından eminim