Bambibam Arkadaşlar dün hastaneye gittim. Kesemizi gördük. Henüz 5mm dedi doktor. Formu ve oluşumu güzel ama büyütmesine gelişmesine bakacağız dedi. Biraz küçük mü kesemiz? Benim bildiğim son adet tarifime göre tam 5 hafta gösteriyor. Bu haftada normal mi.?
G-l-y Bambibam Benimde öyleydi en son randevumda bebeği görme umuduyla gittim göremedik biraz nazlı büyüyor kese dedi doktor bugün yine randevum var stresten ölmek üzereyim bir haftadirda aşiri stres yaptım inşallah bugün görurum
-guzelanne1 Bende beş haftanın içindeyim ve kesem 5.4 cm çıktı doktorumuz bana da ufak biraz dedi bende burada bekliyim ☝🏻
Aslaninannesi_ Canım panik yapma inşallah büyür burda kimse ile de keseni kıyaslama sen folik asitini iç sağlıklı beslen ağır kaldırma gerisi Allahta
Sncmn Ay benimki 3.22 sizdende kucuk bes haftaligiz doktorum hic bi yorum yapmadi iki hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi gonderdi insallah bi sknti yoktur ya sizde bebegi gördümü
Bambibam Sncmn beni bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bakalım gelişimine diyerek yeri ve formu güzel oluşmuş dedi
Bambibam G-l-y gittiğinizde yorum yaparsanız çok seviniriz. İnsallah bebeği görürsünüz içinize su serpilir
-guzelanne1 Hnkze 0’3 tü en başta şimdi 5.4 dedi ama dediğiniz gibi karıştırmış olabilirim çünkü 5 cm eve gelip ölçünce bana da çok gelmişti 😂