imcakir Benim iki evladım var ikisinde de hemen gördüler 3.hamileydim ama maalesef 1 hafta oldu düşük yaptım kanamam hala devam ediyor benim de 5 hafta 4 günlükken keseyi gördü bebek yoktu ve direk haftaya bekleyelim sağlıksız sonlandıralım dedi günler geçmek bilmedi özel hastaneye gidiyordum işte buraya yazdım bissürü kişi daha erken başka doktora git 8.10.haftada gören var kalp atışı duyan var dediler rahatladım umudumu hiç kaybetmedim devlette iki doktora daha gittim ikiside aynı şeyi dedi taki kanamam gelene kadar yine yazdım buraya kanamam geldi diye biri yazmış sağolsun benim eltim ne kanamalar geçirdi hiç korkma bebeği sağ Salim oldu diye ben yine umudumu kaybetmedim falan derken meğer düşük yapıyormuşum bebek olmadığı kese olduğu için fazla ağrım olmadı nasip değilmiş herşey kısmet Allahım verende o alanda inşallah size nasip olur duyarsınız Allahım gönlünüze göre nasip etsin stres yapmayın kendinize dikkat edin inanın ki herşey olacağına varıyor kafaya takmamaya gayret edin 🥰❤️güzel haberler alın inşallah yanlış anlamayın umutsuzluğa kapılmayın sadece başıma geldiği için bende paylaşmak istedim