Hulyaerol Nasıl geçti acaba doğumunuz spinal mı oldunuz genel mi 😊🌸 salı günü bende ilk sezeryanimi olacağım 😊 2 tane normal doğumum War haliyle heyecanım War ilk defa sezeryan olacağım için
_ozlmm Hulyaerol Spinal oldum çıkalı yaklaşık 4 saat oluyor yeni yeni dikiş yerlerimin uyuşukluğu geçmeye başlıyor acısını yeni yeni hissediyorum ama öyle dayanılmayacak gibi bir şey değil ameliyat sürecim güzel geçti çok şükür kızımda iyi ve yanımda 🥲
Maviss718 _ozlmm Canımm gözün aydınn sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 kaç haftalıkken oldu ve bebişin kaç kilo doğduu ? İğne vurulurken acıyormu ? Bende spinal düşünüyorum 39 dan aşağı almam dedi doktorum bakalım
M-Urass_Mom perihankrkya _ozlmm Şimdiden hayırlı olsun kızlar 💕 Yarın sabah da ben doğuracağım planlı normal doğum şeklinde 🙈 Allah hepimize güç kuvvet ve kolaylık versin amin 🙏🏻
_ozlmm Maviss718 Çok sağolun valla atlattım ben 😂 Spinal oldum iğne inanın hiç acıtmadı damar yolu daha çok acıdı öyle söyleyeyim 38+4 de doğdu 3017 kilo olarak
Aysmdr _ozlmm Hadi gözün aydın olsun. Allah kolaylık versin. Bize daha çok var. Ama başka sıkıntılarımız var amniyosentez için sıra almaya geldim şimdi. Doğumda dua et bu durumdaki hastalara. . . Sağlıkla alırsınız inşaallah kucağınıza .