Lilamorr06 Eliffyamann onu bende bilmiyorum tanıdığıma yaptırmıştım. Niyet ettim okudum bitirdim duasını başkasına yaptırdım. Tanıdık hoca varsa onlar yapıyordur
MMehtapceylan Eliffyamann youtube ibrahim süresi yazdığınız zaman çıkar 15 20dakıkalık bi video oluyor zaten
Tomucuk12 Eliffyamann benım okudugum esmalar var onları paylasabılırım.. ya rakıb ya musavvır ya mubdı
akkaya_1234 Eliffyamann el musavvir bebeğin güzel olması için elini karnına koyup okuyabilirsin bir çok zikir dua ayet var burdan uzun olur yazamam Google da biraz araştırsan bütün dualar var kolay doğum içinde herşey için
Eliffyamann akkaya_1234 baktım googledan ama yusuf suresi meryem suresi hep baya uzun dualar olarak karşıma çıktı ben sureler gibi okunacak sekilde sanmıştım, onları dinleyeceğimi yeni anladım
akkaya_1234 Eliffyamann evet onlar uzun okumayı biliyorsan oku ya da dinleyebilirsin elini karnına koyup İhlas suresi de okuyabilirsiniz o kısa Fatiha Ayetel Kürsi felak nas ve Esma ül Hüsna okuyabilirsiniz hepsi güzel hepsini n faydası var