Kkardelenn1 Nigar882 12 Eylül son adet başlangıcı 28 Eylül yumurtlama gösterıyor dün değerlendirdim yarın ve pazar üst üste değerlendirip sonrasında gün aşırı şekilde devam edeceğim ovulasyon yapmıyorum uygulamaya da güvenmiyorum 😂
Sevgidefne Ben ovulayon testi yaptım bu ay 24 ü testte pik gördüm 25 i silikleşti beklemem regl tarihim 11 ekim beklemedeyim bundan sonrası takdiri ilahi inşallah olur 🌷
Ayal80 Nurcanyokus6 benimde aynı 25 Eylül çatlama gördüm 8 Ekim bat dün lekelenme yaşadım bu kadar erken yerleşme olur mu ondan da emin değilim bakalım bekleyip göreceğiz
Ahs34 Kkardelenn1 benimde 12 Eylül son tarihim 24 yurtlara 25 çatlama oldu o günleri değerlendirdik bat 8 Ekim bakalım artık
Sna1244 Benim bat her ay 3 gün ileri atıyor mutlaka geçen ay bir düşüğüm var doktorum 10 gün rahminin dinlenmesi yeterli dedi bu ayda bat 16 gösteriyor bakalım hepimiz için güzel haberler umarım 🌸
Innerglow Benim yumurtlama 25 Eylül bat ta 9 Ekim bakalım değerlendirdim ama nolcak merakla bekliyorum
Nurcanyokus6 Innerglow yumurtlama günlerimiz aynı yumurtlama günlerinizi nereden hesapliyorsubuz yada bikiyorsunuz acaba
Innerglow Nurcanyokus6 Nurcanyokus6 aynen bende bu ay olmazsam ovülasyon testi alıcam sende dene istersen canım benim de hiç lekelenmem yok şuan
Nigar882 Innerglow ama uyqulamadan takip ederek 3 aydır deniyorum olmuyor, bu defa regl bittiği günden beri her günü değerlendiriyorum bakalım nolucak inşallah