Her doğum kendine özel bence ilk önce bunu kabul etmek lazım ben her şey normal ilerlerken ve doktorumla normal doğum planlarken acil sezaryene alındım normal muayeneye gittiğimde nst de düzenli sancım çıkınca çatı muayenesi yapılması ön görüldü ebe yaparken doğum başlasın diye uyarı vermiş tabi benim haberim yok gece bir anda kanamayla uyandım ama öyle böyle kan değil eşimle durduramadık evde her yer kandı ve apar topar hastaneye gittik 5 saat sancıyla doktorumun gelmesini bekledim çok kan kaybettim ve doktorum gelir gelmez ne seni ne de bebeği riske atamayız deyip beni acilen sezaryene aldı işte o zaman benim değilde doğumu bebeğin belirlediğini anladım o nasıl gelmek istiyorsa o şekilde geliyor tabi sezaryen olduktan sonra günlerce ağrı ve acıdan ağladım aynı zamanda yaşadığım komplikasyon bende travmada bıraktı tek başıma iş yapamamak yattığım yerden tek başıma kalkamamak sütümün az gelmesi ve bebeğimle tek başıma ilgilenememek yürüyemediğim için bebeğimin doktor kontrolüne bile gidememiştim aşırı zordu ve çok yıpranmıştım ikisininde mutlaka zorlukları vardır 27 gün oldu anca toparlandım ve karnımı asla hissetmiyorum bu bile beni garip hissettiriyor tek söyleyebileceğim Rabbim sadece herkese hayırlı doğumlar nasip etsin