Bhrmolo 38 hafta olduk kızlar sabah muayenemiz var . İkinci gebeliktede çatı muayenesi yapıyorlarmı yoksa sadece açıklık kontrolumu yapılır
Angel161023 Bhrmolo ilki normal olduysa açıklık için bakar ama bağzı doktorlar yinede bakıyor, nadirde olsa normal doğumlarda kemik yapısı değişebiliyormuş
Linamira Bhrmolo Özel hastane bakabilir ben ikinci gebelikte izin vermemiştim doğum anında bebeğin kilosuna göre çatının dar olduğunu öğrendim ama iş işten geçmişti
Linamira Dkblz hayır olmadım doğum anında kemiğim açılmadı gece geç saatte olduğu için anestezi doktoru yoktu bebek çok yaralanarak çıkmıştı resmen doktor zorla çıkardı size tavsiyem kilosuna göre muane olun bn inat ettim çok pişman oldum
Dkblz Linamira yaa Allah korumuş yine iyisiniz ya ikinizde 😔 evet diretmemek lazım bazı şeyleri nasıl sağlıklı olucaksa öyle olmalı anne ve bebek için..
Bhrmolo Linamira benim bebeğim kilolu gitmiyor ama doktor ille muayene gerekiyor derse olacağım tabi ne kadar istemesem de😔
Linamira Dkblz evet kesinlikle bunu hep söylüyorum doktorlar daha iyi bilirmiş eşim de hemşire olduğu için ameliyata karşı önyargılıydı
Rabia140 Çatı muaynesi nasıl olıyor kızlar bilmediğimden soruyorum. Tam bugün 39 a girdim ama hiç şugün çatı muaynesi yapıcaz demedi. Çok duyuyorum etraftan adını ama bilmiyorum.
Hcrn87 Rabia140 çatı muayenesinde sedyeye uzanıyorsunuz bacaklarınız açıyorsunuz doktor iki parmağı ile alttan ölçüm yapıyor bir nevi korkulacak bir şey yok merak etmeyin