Zeyela Arkadaşlar pazartesi günü spinal anesteziyle doğum yaptım 2 gündür başım çok ağrıyor ağrı kesicilerle ayaktayım böyle durum yaşayan var mı ne zaman geçecek ?
Mervealya1992 Zeyela %99 yaşanıyor nescfe tarzu şeyler ıcıyormusun ?? Burdanda spinal olacaklara tavsıye verırım amlyt anında asla kafanızı oynatmayın saga sola oraa buraya ondan oluyor agrı
Begboss Zeyela benim 10 gün kadar sürmüştü bi de normal bi ağrı değil beynim ayağa kalktıkça arkadan öne akıyo gibi geliyordu. Sürekli yattım, başımı sıkı sıkı sardım ve parol içtim. Ama bence hiçbiri bi şey ifade etmiyor tek çözümü zaman
Civcivlerinannesi Zeyela günde 6 defa parol içme hakkınız var herkeste farklı şekilde etki ediyor anestezi şekersiz kahve tüketmeniz lazım günde 2 fincan
Mervealya1992 yeni_anne2 evet kafanı hıcbısekılde oynatmıcan amlyt bıtne kadar saga sola hıcbısekılde ozaman baş agrısı olmuyor bnm aneztezıcı kafamı tutmuştu😂😂 oan ınsan cnku oynatıyor
Zeyela Genel olarak oluyormuş bilmşyorum kafa oynatmayla alakası var mı da ne kadar sürüyor onu merak etmiştim bayağ ağrı çekiyorum
Zeyela Begboss aynısı ayağa kalktıkça oluyor yatarken bişey yok ben de parol içiyorum lazım oldukça 1 kere de arveles içiyorum inşallah atlatırım sağolun
Seliinkahya Zeyela Evet benimde öyleydi sanki başıma bıçak saplıyolar ayağa kalktıkça zamanla geçiyor ben çok korkmuştum hep böyle kalacak diye