Dmlakrbg 13 hafta oldum. Pzt rahim ağzı yetmezliğinden dolayı serklaj oldum. Yatıştayım. Çok sıkıcı 🥹
Gizemensarbebis Dmlakrbg bol bulantı ve kusma. Şiddetli baş ağrısı, halsizlik şişkinlik bu şekilde geçiyor Allah yardımcımız olsun 🤲🌸
gaydirigubbakcemilem Dmlakrbg iştah bir geliyor bir gidiyor 🤭 bulantılar azaldı 🙃 göbüş belirginleşmeye başladı aynı zamanda ara sıra karnımın sol tarafında minik bir sertlik oluyor ilk kızımdada aynı şekildeydi acaba diyorum bebek ordamı 🤭
Kocamanailem_ Dmlakrbg tek yumurta ikizlerine hamileydim 7 haftalıkken birinin kalbi durdu şuan 13 haftalığız. Tek gebelik devam ediyor. 2 gğn önce kanamam oldu hastanede yattım şükür Şuan iyiyim
Zeynayla Dmlakrbg çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Ne şikayetiniz vardı acaba serklaj olmadan önce siz mi şikayetle gittiniz ypksa kontrolde mi farkedildi
Dmlakrbg Gizemensarbebis ağzımın tadı yok resmen. Yediğim şeylerden tat alamıyorum. Önceki gebelikte 28+2’de doğum yaptım. Çok zor zamanlar geçirdim. Şimdi korkuyorum yine erken olur diye
Gizemensarbebis Dmlakrbg bende çok korkuyorum doğum yapmaktan hamilelik sürecinden insan tecrübe edince daha çok korkuyor
Dmlakrbg Gizemensarbebis evt artık başına ne geleceğini biliyosun. Daha geriyor insanı. Allah kolaylık versin inşallah.
Dmlakrbg gaydirigubbakcemilem ben seçiciyim. Her şey yiyemiyorum. En çok tercihim kahvaltılık oluyor. Midem şişkin hep. Alttan alttan bi bulantı oluyor. 🙄
gaydirigubbakcemilem Dmlakrbg su içmek eziyet zorla su içiyorum bende 🤦🏼♀️ bende tam tersi akşam yemeklerini daha iştahlı yiyorum sabah hiçbişey yiyesim gelmiyor. Şişkinlik var zaten her gün bir sade soda içiyorum.
Dmlakrbg gaydirigubbakcemilem ben su içiyorum ama tadı kötü geliyor. Zevkle içemiyorum. Valla analık çok zor. Küçük bebeğim de var. Allah yardımcımız olsun
Dmlakrbg Zeynayla bir önceki hamileliğimde 20. haftada açılmam olduğu anlaşıldı ve acil dikiş atıldı. O yüzden şimdiki gebeliğimde de tedbir amaçlı 12. haftada dikiş atıldı.
Benimminikim Dmlakrbg grip oldum bende öksürük başladı halsizlik baştan beri var sürekli uykum geliyor iştahım gaaayet iyi😂😂
Aserpil 12+1 deyiz. Çok gaz ağrısı olmaya basladı. Karnımın alt tarafı ağrıyor ara ara. Birde aninkalkis hapşırma gibi durumlarda kramp çok giriyor