İilk gebeliğimi Medicana’da Bahar Çelen takibinde geçirdim. Çok memnundum hocadan. Doğum sonrası da ilgilendi. Fakat gebeliğim zaten sağlıklı sorunsuzdu. İkinciye de ona istediğim gakat gebe kaldıgım gibi klinik açtı, bende kapsamlı bi özel sigorta yaptırmıştım tam. Tesadüfi Sevdenur Mert diye bir dr gelmişti bi kaç hafta önce ona gitmeye karar verdim şansa. Beğenmezsem başka yere geçecektim. Ama Sevdenur hoca öyle ilgili alakalı ki bana Bahar’ı unutturdu :) mesela Bahar mesajlara geç dönüş yapabilirdi. Sevdenur garip bi şekilde mesai saatlerinde bile en geç 5 dk sonra dönüş yapıyor. Gece olsa da aynı şekilde. Kpntrollerde anlıyorsun ki seni aklında tutmuş, her şeyine hakim. Sen sormadan açıklamalarda bulunuyor. Seni sahiplenen bir doktor yani. Genelde klinikteki hocalar böyle olur. İyiki tesadüfen de olsa onunla karşılaşmışım diyorum. Tavrı tarzı çok cool tatlı bir kadın. İyi hissettiriyor. Daha önce medicana da doşum yaptım çok memnundum ameliyathane ekibinden de hemşirelerden de ebelerden de. Ameliyatta ezginin günlüğü dinleyerek oğluşumun gelişini izlemiştim. Yani şans işi mi bilmiyorum. Yine orda doğum yapıcam, memnunum.