ebrarsamet_ Kızlar hamileliğin başından beri Farabi’ye gidiyorum doğumumu da orda planlamıştık ama farabinin doğumhane kısmı bu ayın sonunda kapanıyormuş fatih devlete açılmış orada olacakmış artık doğumlar. Odaları nasıl hiç gören oldu mu yada başka sebepten ameliyat olup orada yatan var mı? Fatih devlet mı daha iyi olur Tuzla devlet mi son 14günüm kaldı birde 🤦🏻♀️
Elif1602 ebrarsamet_ Fatih devlete bi kere gittim eski bi hastane gibi odaları nasıl bilmiyorum ama . Tuzla devlet oraya bakarak daha iyi gibi . Ben 2019da tuzla devlete gidiyodum o zaman acilde nöbetçi doktor olmadığı için normal doğum yoktu . Şimdi tekrar hamileyim tuzla devlete gidiyorum ama doğum konusunda kartal diye düşünüyorum .
Aymerah ebrarsamet_ Bende fatih devlete gidiyorum eski hastane değil yeni ama yenidoğan yoğun bakım olmadığı için orda da doğumhane kapalı diye biliyorum bende bu hafta kontrolünde soracaktım öyleyse farabide doğum yaparım diye düşünmüştüm farabide kapanırsa e napcaz biz 🫠
Gizeminannesi ebrarsamet_ ciddi misin Ben ilk dogumumu Farabi de yaptım şuan 15 haftaligim bu dogumumu da orda yapacaktım. Eyvah kapanırsa naparim fatih devleti kimse beğenmiyor bende dahil. İlgi alaka sıfır. Farabi gibi hastane hiç bir yerde yok şuan modum o kadar düştü ki…
ebrarsamet_ Elif1602 aslında ikiside hemen hemen aynı tarihlerde açılmış ama ikisi hakkında da hiçbir fikrim yok, bir de sona geldik artık belkide son günlerim yani doğum başlasa hangisine gideceğim belli değil 😔
ebrarsamet_ Elif1602 birde kartalda düşünüyorum demişsiniz eğitim araştırma sanırım odaları falan daha iyidir dimi
ebrarsamet_ Melek3675 kafayı yemelik olay yani anca benim başıma gelirdi böyle bir şey. 30eylüle kadar doğmazsa bebek ortada kaldım resmen🤣 tuzla devlete gittiniz mi peki
ebrarsamet_ Aymerah farabideki kapanıyormuş yerine fatih devlette açıyorlarmış yani 1ekimden itibaren doğumlar fatih devlette olucakmış, hiç odaları görme şansınız oldu mu yada birine sorup öğrene bildiniz mi. Çok stres yapıyorum dünden beri hiç gitmedim iki hastaneyede🥲
Aymerah ebrarsamet_ doğumhanesi hakkında gram bilgim yok ilk doğumum umuttepede olmuştu ama şuan bende acayip stres yaptım inşallah iyilere denk gelirsiniz siz bizden öncesiniz fatihte yaparsanız buraya yazarmısınız 🥲
ebrarsamet_ Aymerah merhaba fatih devlette yaptım doğumu 51gün oldu. Doğumum çok güzel geçti doğuma doktorda girdi ve müthiş biriydi kolay geçti benim için, odalar iki kişilikti ama tek kaldım yanıma başka hasta getirmediler eşimde annemde refakatçi olarak kaldı. Sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım
Elif1602 ebrarsamet_ evet burdada bir kaç kisiye sordum . Sanci odasinda tek oluyomuşuz yanımızda biride durabiliyomuş doğum anına kadar . Farabide falan bu imkan yok tuzladada yok bildiğim kadarıyla . Farabide zaten normal doğum eziyet gibi bişey bir kaç kez gittim ama gittiğime pişman oldum . Sen nasil annesin vs diye hakaret bile işittim orda 😂
Aymerah ebrarsamet_ umuttepe iyiydi doğumdan önce mecburen 1 hafta kalmıştım gayet ilgililerdi hatta doğumum aniden başlayınca ev uzak kimse yetişemez diye üzülmüştüm hemşireler ebeler falan sacımı bile okşamıştı bak biz burda aile gibiyiz kimse yetişemese bile biz yardımcı oluruz falan diye ama yani uzak sonuçta burdan oraya doğum için gitmek mantıklı gelmiyor bana 🥲
ebrarsamet_ Aymerah evet eşimde uzak olduğunu söyledi, ben buraya evlenince taşındığım için neresi yakın neresi uzak hala bilmiyorum, kartal eğitim araştırma, zeynep kamilide önermişler ama bilemedim