Çok şükür sağ salim bebişimi kucağıma aldım.. Hipertansiyon hastasıyım ve 37. Haftaya girmemle beraber tansiyon problemim daha da arttı. Doktorum doğumu başlamamız gerektiğini söyledi. 37+5 te hastaneye yatırıldım ve sürpriiiizz müdahalesiz 1 santim açılmam vardı. Zaten doğum başlamış biz seni yatırmasak da sen gelecekmişsin dedi doktorum. Sonra bebeği daha fazla yüksek tansiyona maruz bırakmayalım bir an önce doğum olsun diye 23 eylül pazartesi akşamı suni sancı verildi. Yarım saat içerisinde sancılarım nst de 80 i gördü fakat yarım saat sonra sancılar bir anda bitti. Suni sancıyı çıkarıp daha etkili olduğu için alttan fitil verildi. Ve benim çok şaşırtıcı Bi şekilde yine sancım olmadı. Artık sabah olmuştu ve bu esnada sürekli açılmam kontrol edildi hala 1 santimdi.. Sabah 6 civarı vajinadan 2. Fitil verildi, yine hiçbir sancı gelmedi doktor, hemşire, ebe herkes şok.. Sonra Doktorum daha fazla dozla suni sancı bağladı, şimdi de doğurma da göreyim seni dedi😂 ve hayatlarının şokunu yaşadılar çünkü benim sancım başlamadı… Bende dahil herkes çok şaşkındı çünkü ben 2 suni sancı 2 fitil yedikten sonra hiçbir sancı gelmeyince bari saçımı fönleyim oğluma hazırlanayım dedim içimden bir ses hep sezeryana dönecek gibiydi.. O esnada 24 eylül akşam 6 oldu.. 24 saatten fazladır açılmam 1 santimde kalmıştı.. Ve doktorum son kontrolünü yapacağım hala 1 santimse sezeryana iniyoruz dedi, 18.25 te oğlum sezeryanla dünyaya geldi.. Vücudum hiçbir şekilde normal doğuma yardımcı olmadı, bütün suni sancı ve fitillere çok dirayet gösterdi.. Biraz uzun oldu fakat hanımlar biz ne düşünürsek düşünelim doğum hikayemiz o kadar farklı ki hepimizin.. Ve gerçekten çok güzel.. 7 gibi ameliyattan çıktım ve 9 a doğru anestezi etkisi geçmeye başladı ağrılarım çok arttı. Gece de ilk yürüyüşe kalktım gerçekten çoook zordu yalan söyleyemeyeceğim.. Ama her şeyine değer. 25 inde taburcu olduk evimizdeyiz 💙💙