Anonim16 huysuz__ soldaki benimki değil, erkek olan birinin ki . Sağdaki benim ki , karşılaştırıyorum bende, bana kız dedi çünkü ama soldakine benzettim bende. Doktor yanılmış olabilir mi emin olamadım. Bu da benimkinin farklı resmi
huysuz__ Anonim16 illaki yanılma payı oluyo bence bekleyin sonraki kontrolü. Ama attığınız görselde kız gibi ikisi de ,pipi çıkmamış yanıltıcı oluyo bazen bu açılar
Anonim16 huysuz__ soldakine şaşırdım bende. Bizimki kızsa bu nasıl erkek diye 😂 fetal dna testi vermiştik 2 hafta sonra orada kesinleşir bakalım.
minisinannesiiiii Anonim16 sanki soldakinin pipisi yok o arada boşluk var işte sonrada kordon filan herhalde o görünen, sağda pipi yok ama bu bebekler suyun içinde yüzüyor mu belki o sırada yukarıda kaldı pipisi baya dolu duruyo o bölge çünkü
minisinannesiiiii Anonim16 evet Bn herkesin tam tersi sol da önünde bir boşluk ve kordon olduğunu düşünüyorum, kesin erkek miymis o
esca344 Anonim16 dediğim gibi canım senin sorduğun foto ilk görüşte bana da kız gibi geldi sağlıkla doğsun 🥰
Iraz Iraz Ocak doğumluyum 29 yaşındayım gebe kaldığım ay Ağustos çin takviminde +2 oluyor yaşıma sanırım Ocak doğumlu olduğum için
Anonim16 minisinannesiiiii birde şunu fark ettim kızlarda düz çizgi şeklinde çıkıntı şişkinlik hiç yok, ama benim attığım iki resimde de düm düz değil