Balarisi5 Sivas Medicana hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptıran anne adayları, randevunuzu kaç gün önceden aldığınızı ve yakın tarihli fiyatını belirtebilir misiniz?
Bebekgeliyorgeldi Balarisi5 yeni yaptirdim sayilir 1 ay once 2900 tl civariydi randevu 1 hafta sonrasi icin vermislerdi
Nananan Balarisi5 ya bende randevu alacam ama sadece perinatoloji yazıyor detaylı ultrason yapılır yada yapılmaz diye not düşülmemis direkt perinatolojiye randevu alıp gitsem yapar mı detaylı
Annebebek000 Balarisi5 Allahh allahhh ilk defa duyuyorum bunu da benim 2 tane cocugum var 2 sinde medicanaya uniye gittim karisik yanii 4 yil once ev kirasi 800 liraydi ayrintili icin bizden 500 lira para istemislerdii medicanada ordan aklimda kaldii Rektorlukde bir hos olmus ya saglikk bu ve devletinnn hastanesii nasil boyle bir karar aliniuor anlamiyorum unide ozel muanede 700 tl
Potter58 Balarisi5 hayır ben gittim Nazan hocayla görüştüm alırım dedi hatta radyoloji yapıyor detaylıyı oraya gönderirim ama istersen odamdaki cihazla da yapabilirim dedi
Balarisi5 Annebebek000 Maalesef 182 hattı bile üniversite hastanesinin özel hastane olduğu gerekçesini sunarak sistem dışı tutuyor.
Nananan Balarisi5 ben randevu bulamıyorum o yüzden İstanbul Kocaeli hangisinde varsa devletten Alicam artık neresi denk gelirse
Balarisi5 Potter58 Merhaba önümüzdeki hafta için randevu aldım çarşamba günü gireceğim. Siz girdiniz sanırım, görüntüyü merak ediyorum net miydi?