Meryem345 Neden 2 dir başıma geliyor bilmiyorum genetik araştırmaya yollanmasını istedim bir de kanda pıhtılaşma olup olmadığına baktıracağım 2 tane sağlıklı gebelikten sonra kan pihtisi sorunu olur mu ki bilemedim
Firdevs192 Meryem345 benim ilk gebeliğim sorunsuz ilerledi kızım doğdu 4 yaşına girdi tekrar bebek düşündük sekiz haftalık düşük yaptım. pıhtılaşma testi yaptım pozitif çıktı şimdi tekrar hamileym 18. Haftamdaym iğne kullanıyorum her gün. 40 ın çıkınca tıbbi genetiğe gitmeni öneririm.
arciha Olabiliyormuş pıhtılaşma olmasına rağmen sağlıklı doğum yapabilen sonraki gebeliklerde sıkıntı çıkabiliyormuş birkaç arkadaş yazmıştı hatta buraya bu durumda olan
aslyalm Benimde 6 yaşında kızım var 2022 de kürtaj oldum kalbi durmuştu şuan hamileyim %90 buda kürtaj olacak
Firdevs192 Meryem345 hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım ama iğnenin raporunu çıkartmak için doktor keseyi görmeyi bekledi.
aslyalm Doktor bişey demedi 6+2de gittim Alttan baktı kese 12.9 ama içinde bişey yok bebeği oluşturan parçalar var dedi kanaman olursa ağrın olursa gel dedi Ağrı çok kanama yok amaa 1 hafta tekrar kontrol var
Meryem345 Firdevs192 peki bu süre içinde geçen zaman sorun oluyor mu mesela kese 7. Hafta da göründü diyelim benim genelde kalp durması 12-15 hafta arasında oluyor çünkü o zamana kadar iğne yapılmaması sorun olmuyor dimi kese den sonra yapılması normal yani
Firdevs192 Meryem345 adetin gecikir gecikmez test yapıp pozitifi görünce hemen iğne yazdırıp kullanmaya başla bence. rapor çıkarmak için keseyi bekliyorlar sadece. Rapor olmadan da ilk haftalarda iğneyi alabiliyorsunuz