Hatice90 Kizlar saglik ocaklarinin vurdugu tetanoz Aşısıni kacinci ayinizda haftanizda vuruldunuz ? Bazi doktorlar tavsiye etmiyor. Siz ne dusunuyorsunuz ?
sevil87 Hatice90 ben sordum vurdurun dedi 21.haftanın başında vurduracağım sağlık ocağına kaydınızı yaptırın
Tugbaern Hatice90 ben vuruldum cnm daha 5 gün önce vurulmaktan zarar gelmez sonuçta allah korusun ne olacağı bilinmez sadece ilk üç gün acayip ağrıdı ve sızladı ama doktor normal olduğunu söyledi napalım bebişimiz için katlanıyoruz herşeye
gayecee Hatice90 doktorum 21. Haftadan sonra demişti zaten sağlık ocağına haber verince hemşiren özel olarak takip edip çağırıyor canım
Elift Hatice90 20 ve 24. Haftalarda yaptırdım ben doktorun ne diyorsa onu yap benim doktorum önerdi kesinlikle özel hastane olmasına rağmen ve benim tüp bebek yani çok şükür hiçbir sıkıntı da olmadı ağrı bile olmadı 👍
Cansn Hatice90 20. Haftada yapılır. Doktorların değilde kendi hekiminiz ne diyor o önemli. Hekim istemezse bile neden olduğunu size anlatsın bir vebal sonuçta bu vebalı alıp nasıl istemiyorum diyorlar anlamıyorum.