Elif28 cemal bey deme banaaaaaaa ay o ne ya 😂😂 sinir geldi 😂 bende ayni senin gibiydim haftasonu kanamam oldu nobetci doktor can beydi yatis verdi banada 2 gun kaldim hastanede serum igne vs sayesinde toparladm kanamam durdu. He guleryuzlu mu evet ama fazla degil, isini iyi yapiyo ve benim arastirdigim ve duydugum kadariyla tup bebekle ilgili bilgiside varmis sanirim. O beni cezbetmisti. Bigun yine kanamam oldu cemal bey vardi, bana bu kadar kiloyu nerden aldin diue dalga geçerek guldu ben kilolu hamile.kaldm. bisey demedm bana alttan bakmamiiz lazim gobeginden kilondan gorunmez dedi. Bnde can bey gormustu deyince iyi yat dedi. Yattim gorduk😂 bana ne ilac verdi ne igne hicbisey yok. Kanamam var şakır şakır ne ilgi var ne bisey eve git otur Allaha inancin varsa elini ac dua et dedi yemin ederimki😂😂😂😂 bana bi sinir geldi ciktik odasindan esime dedim ki pendikteki yuzyila gidelim. Tesadüfun boylesi ya aksam yine haftasonu fatma bilginer die bi doktor vardi. Tatliydi sevdim igne oldm orda igne verdi. Halbuki soyisimlernden snradan jeton dustu can beyin eşiymiş ne sevinmistm artk fatma hanma gidiyorum😂😂😂