Sellennns 18 haftalık hamileyim üç gündür sağ kasığmda bıçak saplanıyor gibi ağrı var eğilince yürürken gece sağa sola dönerken şiddeti artıyor böyle bir şey yaşayan var mı normal mi
Sedagoktugg54 Sellennns O haftalarda bende de oluyodu doktor rahim ve bebek büyüyor ondan demişti ama bilemedim
Suppermomyy Sellennns heyatım çok normal rahmin genişliyor bebek büyüyor çok normal bu ağrılar dikkat et çok eğilme çok uzanma yani esnetme vücudunu:) kanama leke yoksa korkma
Sellennns Suppermomyy yaaa ayy korktum bende bebeğe bir şey mi oluyor acaba diye ilk hamileliğim bilmiyorum da çok bir şey panik oluyorum hemen 😀leke kanama yok teşekkür ederim beni rahatlattınız 💓
Sellennns Tutaste_ ayy çok kötü ya yürürken ağrıyor falan diyordum hamileliğim rahat geçiyor midem hiç bulanmadı hissetmedim bile hamile olduğumu ama şimdi bayağı hissettiriyor 😂😂
Tutaste_ Sellennns yururken sallandıgı ıcın muhtemelen uyuyo derın bırakıyo kendını kafası denk geliyo dıye yorumluyordım ben 😀😀 cok kotu oluyo ya
Sellennns Tutaste_ bende diyorum acaba orda mı duruyor üç gündür gitmiyor galiba hiç diyorum her türlü şey aklıma geliyor 😀
aysgll15 Sellennns Bende 7 haftalık hamileyim daha kalp atışını duymadık pazartesi inşallah gideceğiz doktorunuza ama kasık ağrım var acaba ters birsey mi var diye korkuyorum
Sellennns aysgll15 çok normal sizinki de benimde o zamanlar olmuştu bu kadar ağrımıyordu ama bu bıçak saplanıyor gibi oluyor düz yatınca kımıldamayınca rahatlıyorum sizin de bir şey olmaz korkmayın kanama falan yoksa 🥰
duygu2811 Sellennns aynı ağrı aynı haftadan beri bende de var, doktor rahmin ve bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar gayet normal dedi Tam ben de post açacaktım bu konuda senin postuna denk geldim yalnız değilmişim 🥺